Bilirkişi raporu koçtan yana ama mahkeme negatif karar veriyor...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilirkişi raporu koçtan yana ama mahkeme negatif karar veriyor...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yani koskoca şirket bir otele mi kaldı kaldı ki zaten iki üç çalışanı var çokartın kardeşim kottan bu hisse ne iş yapar iki tane kiralık oteli var gereksiz imkb yi de uğraştırıyor eğer divan otelleriyle birleşmecekse satın sizde kurtulun bizde kurtulalım....
Şimdi ne beklentisi kaldı adii şirketin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malzade olduk
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kaldı şimdi ya satış yada divan otelleriyle birleşmesi
ben uçak düşüşünü rusya yaşamış biri olarak yazıyorum. üzerine kiracı da çıktı eskiler bilir. dedikki daha ne olacak. darbe oldu onuda yaşadık. ben rahatım. arkdaşlar. kasadaki dolarlar arsa bedelsizi divan koç hiç kafamı endişenlendirecek bişi yok. gayet rahatım alanda biraz benim akşam görünür denizden verirse dahada alıcıyım
2021 YILINa kadar bedelsız olmayacak ınsanları yanıltmayın bu kagıt artık eskı fıyatlarına gelecektır 13.65 bu rakamı yazın bır yere senın saydıklarını ben yasadım hepsını dustukce aldım ozaman ucuzdu sımdı pahalı HATTA 10 TL BILE OLABILIR BU RAKAMLARDA DURAMAZ BORSA KURALLARINA AYKIRI DURUM ŞAHSEN ÜZÜLDÜM GELEN HABERE SUAN SOK YASIYO YATIRIMCI AYILINCA SATISLAR HIZLANACAKTIR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN COK UZULDUM COKKK
Yer İmleri