Finans bütün malýný Icbc ' ye devrediyor ?????
Icbc 198.000 lot oldu
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Finans bütün malýný Icbc ' ye devrediyor ?????
Icbc 198.000 lot oldu
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=rainmantr222;1555690]arkadaþ
1 sattýðýndan beri burada muhaliflik yapmaktan sýkýlmadýn.
2 neden 2021 yýlýna kadar bedelsiz yok orayý anlamadým yön kur toplanamayacak mý
3 öyle bi yazmýþsýn ki kararý sanki aym vermiþ herþey bitmiþ[/QUOT
MAALT ÞÝRKETÝ ACIKLADI 2021 YILINA KADAR SERMAYE TAVANINI ACIKLADI BURADA TARTISTILAR SERMAYE ARTMIYCAK ANLAMINA GELMEZ DIYE GECRCEKLERI SOYLEMEK MUHALIFLIKSE EVET BEN BU HISSEYE MUHALIF OLAMAM ICIM ELVERMEZ COK PARASINI ALDIM HISSENIN NANKORLUK EDEMEM 8.50 HISSE ALDIM AMA SONU IYI DEGIL ER GEC TABANI YIYECEK BEKLENTI KALMADI ENINDE SONUNDA YAZDIGIM 13.65 GORECEK
BU BENIM KENDI TAHMINIM BENI BAGLAR BANA UYUP ALIM SATIM YAPMAYIN
bu þirket koç gurubunun felsefesine aykýrý.koç þirketlerini büyütür,yeni yatýrýmlar yapar,birleþme büyüme satýnalma yapar,istihdamýnýn artýrýr,karlýlýðýný artýrýr þirketlerini yerinde durdurmaz.maalt ise bunlardan hiç nasibini almadý.
icbict basýyor...
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
7200 lot yazmýþ satýþa
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
17 de 8200 lot
cefrinin iþi herhalde...
Yer Ýmleri