Plana yapýlan itirazdan bahsediyorum...Ýçiþleri Bakanlýðýna imar planlarýyla ilgili itiraz yapýlamaz, tek bir itiraz yeri var Ýdare Mahkemesi akabinde Danýþtay...Ha, komisyon üyeleriyle ilgili ne bileyim rüþvet vs. gibi ayrý bir þikayet varsa da onu bilmiyorum... Böyle bir þey yoksa eðer ancak þöyle olur, Ýçiþleri'nin yaptýðý bu baskýyla B.Þehir'deki AKP'liler bu defa UÝP'ye itiraz eder ve süreç sil baþtan baþlar...Zaten KOÇ'un buraya otel yapmak için bir acelesi olmadýðýný yazmýþtým...Mevcut konjonktür oraya öyle para saçacak bir yatýrým yapmalarýný engelliyor...Olasý bir AB krizinde Ýtalya ve UniCredit çok zor durumda kalacak, bunu biliyorlar...
Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...
Sanýrým en iyisi yeni otel yapmadan mevcut oteli faaliyete sokmak.
sevgýlý arkadaslar herkese merhaba otel iþi biraz belýrsýzlýge baglanmýs uzuldum acýkcasý ýnsallah marmarýsteký kýracý kayýþ atmaz çunku cumhurýyet tarýhýnde ýlkkez almanyadaký turýzm fuarýnda turkýye gýdýlmemesý gereken ulkeler arasýna gýrdý ülkemiz acýsýndan cok kotu býr durum marmarýsdeký kiracý sözlesmeyý fes ederse antalyadaký belýrsýzlýkde devam ederse uzulerek belýrtýyým ký maalt cok cýddý yara alýr umarým bu soyledýklerým olmaz ( maresýn musterýlerý alman mýsafýrler olacak çok tehlýkelý býr durum var dýkkat derým)
Her gun yuzde 1-2 dusuruyorlar caktirmadan.. can sýkmaya baþladý
Yer Ýmleri