Sabreden derviþ, hüsodexle muradýna ermiþ....
Sabreden derviþ, hüsodexle muradýna ermiþ....
bu hisseye nibaþýn patronu gibi bir patron lazým
#10yearchallenge
2009 ekgyo : 1.50
2019 ekgyo : 1.50
Ajda pekkan gibi tahta
twitterda tt olacak
biraz fransadaki yeþil yeleklilerin asgari ücret mazot fiyatý itirazýna benzeyecek ama
lan beterin beteri var susup oturun yerinize
2005 maalt 17,40tl
2019 maalt 17,40tl
tek kuruþ temettü de yok 14 yýl lan olum insan ömrü ortalama kaç yýl
![]()
2007 de 35,00 tl olan hisse
2019 da 17,50 tl tl bazýnda %50 zarar usd bazýnda ki zararý da ALÝ KOÇ hesaplasýn!
piyasada alýnýp satýlan hissenin toplam deðeri 25 milyon ama carolin koç yardým kuruluþunun birine 10 milyon baðýþ yapmýþ mustafa koç anýsýna, yapsýn yapmasýn demiyorum ama 12 yýldýr bu hisseye para yatýranýn anasýný sikmiþsiniz burdaki insanlarýn ahý sizide iflah etmez etmeyecek
Ercan kekik???M. Vede avaneleri bir þey için acele ediyorlarmý acaba inþaat sezonu hala devam ediyor daha önceki yazýlarýmda belirttiðim gibi koç gurubunun bu hissede hiç bir ilgisi þu an için yok onlar için ARÇELÝK/ TÜPRAÞ/ TOFAÞ gibi lokomotif hisseleriyle alakalýlar maalt kesinlikle radarlarýnda olan bir þirket deðil Çünkü hizmet sektörünün holding içerisinde getirisi % yüzdesel olarak sembolik diyebilirim dolayýsýyla senede bir kere çek kaðýdý 21 lere bas 16 lara al gülüm ver gülüm piyasadaki lotlar sayýlý tahtada derinlik yok yedi sekiz kiþi çalýþanla þirket LAY LAY LOM sorumluluk yok arayan soran yok elemanlar masþlarýný alýyor çantacý speðinde keyfi yerinde kendi adima ciddi yatýrýmým var umarým ben yanýlayým elinde hisse olanlar kazansýn ama böyle zor gözüküyor genel kurulda iki çift sözüm var kalýn saðlýcakla
Kþtur tavan bizim utanmazlar görmüþtür herhal
Mart ayý inþaat izin baþvuru süresinin bitimidir. 2 ay daha milleti sýkar býktýrýr ondan sonra güzel haberleri verecek diye düþünüyorum.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bunlar her boku yer. Bende zerre güven býrakmadýlar. Türkiyenin en büyük markasý (KOÇ) da böyle yaparsa. Bu ülkede hiç bir þeye yatýrým yapýlmaz.
Yer Ýmleri