Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
0,00 0% 0,00? 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 8/425 ÝlkÝlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3394 madde; 57 - 64 arasý.

Konu: MAALT - Marmaris Altýnyunus

1. sermaye artýþý olmasý durumu var. 6. madde görüþülecek genel kurulda. ytd.

2.  Alýntý Originally Posted by mkaragoz Yazýyý Oku
    sermaye artýþý olmasý durumu var. 6. madde görüþülecek genel kurulda. ytd.
    sadece 2013-2017 ibaresi 2017-2021 ibaresi þeklinde deðiþiklik olucak... Göstermelik bir genel kurul sadece..!

Körler saðýrlar birbirini aðýrlar cinsinden..!

Ýnsaatýn baþlamasý ile sermaye ýlerý bir tarýhte artar..!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Hikayedenmi gonderdiler.diyorsunuz sahim pirim acemsah ustam

4.  Alýntý Originally Posted by sedocan23 Yazýyý Oku
    Hikayedenmi gonderdiler.diyorsunuz sahim pirim acemsah ustam
    kayýtlý sermaye tavanýnýnýn tum koc holding sirketlerinde oldugu gibi 5 yýl daha uzatýlmasýnýn prosedürü.

inþaatla beraber yapýlmasýný beklediðýmiz sermaye artýþý baþka bir þey...

tum koc holding sirketlerinde ayný muamele mevzuat geregi olacak. Iyi tarafý bu sefer dýþarda unutulmayýp bir koc holding sirketi oldugunun hatýrlanmasý.

Ancak koc holdingte sadece divan adý gectigi icin ; koc holding ozunde divan ile birlestiginden dolayý maalt isminin holding þirketlerinde gecmemesi gayet normal.

iliskili taraf olan divan turizm a.þ nin yoneticileri tarafýndan yönetilmesinin usulsuz oldugu hakkinda mahkemeye vermek lazým o zaman kagýt uzerindede divan ve maalt birlesir.

sermaye ile ilgili 6. madde gorusulmesinde pek bir supriz beklemiyorum ancak degistirilmesi vs de yazdýgýndan dolayý bu genel kurulda az bir ihtimalde olsa sermaye artirimi karari olasiligi mevcuttur.
    Son düzenleme : acemþah; 24-02-2017 saat: 13:38.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5.  Alýntý Originally Posted by acemþah Yazýyý Oku
    kayýtlý sermaye tavanýnýnýn tum koc holding sirketlerinde oldugu gibi 5 yýl daha uzatýlmasýnýn prosedürü.

inþaatla beraber yapýlmasýný beklediðýmiz sermaye artýþý baþka bir þey...

tum koc holding sirketlerinde ayný muamele mevzuat geregi olacak. Iyi tarafý bu sefer dýþarda unutulmayýp bir koc holding sirketi oldugunun hatýrlanmasý.

Ancak koc holdingte sadece divan adý gectigi icin ; koc holding ozunde divan ile birlestiginden dolayý maalt isminin holding þirketlerinde gecmemesi gayet normal.

iliskili taraf olan divan turizm a.þ nin yoneticileri tarafýndan yönetilmesinin usulsuz oldugu hakkinda mahkemeye vermek lazým o zaman kagýt uzerindede divan ve maalt birlesir.

sermaye ile ilgili 6. madde gorusulmesinde pek bir supriz beklemiyorum ancak degistirilmesi vs de yazdýgýndan dolayý bu genel kurulda az bir ihtimalde olsa sermaye artirimi karari olasiligi mevcuttur.
    Sahim pirim cok sagolasin agzina yuregine bilegine saglik

6. Saðolsun acemþah da olmasa fazla bilgi veren yok.hakký çok geçiyor allah razý olsun.

7. Yönetimin ibra edilmemesi zor bir seçenek...Geçen sefer noterden ihtarname çýkartmýþtým ve önerge ekinde verecektim ama geri çektim...Tutanakta da yazýlýdýr...Baþarýlý olamayan yönetimlerin deðiþtirilmesi ve yatýrýmcýlarýn da menfaatini gözetecek þekilde bir yönetim anlayýþýnýn oluþmasýný saðlayabilmek çok zor bu ülkede...Holdingin diðer bütün iþtirakleri her yýl þakýr þakýr temettü daðýtýrken bu rezil duruma hukuki bir el atayým dedim ama sonra vazgeçtim...1 kiþiyle olmayacak iþler neticede...Öyle unutmuþlar gitmiþler þirketi, sahipsiz...Gelen aðam giden paþam...Yönetim masrafý KCHOL bilançosundan bile fazla açýn bakýn...Bu seneki toplantýya son kez katýlacaðým nasip olursa, söyleyeceðim 1-2 þey daha var...Ýçimde kalmasýn, söyleyip defolup gideceðim sonra bu hisseden...Ebedi...

Þunu da öðrendim bu süreçte...Bu ülkede kurumsal, þeffaf, yatýrýmcý menfaatini ön plana almýþ bir þirket yok !...KOÇ'ta olmayan kimsede olmaz...Onun için 20 yýl önce 3 milyon olan yatýrýmcý sayýsý þimdi 1 milyon küsur...Þu hissede yýllarca, muhtemelen binlerce yatýrýmcý büyük zararlara uðramýþtýr ayný teranelerle...Yok kira aldýn, verdim, vermedin...Yok Divan birleþti birleþmedi felan...Yok bedelsiz, bedelli, otel...Hep ayný...Ama deðiþen hiç bir þey yok, 30 yýlýn sonunda gelinen noktada sadece 7 personele sahip, uzun yýllardýr yatýrýmcýsýna 1 kuruþ temettü vermemiþ bir þirket...Nokta...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...

8. Yapý ve Kredi Bankasý, Kamuyu Aydýnlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptýðý açýklamada yaklaþýk 531 milyon TL'lik tahsili gecikmiþ krediyi 27.5 milyon TL bedelle Güven Varlýk Yönetim A.Þ.'ye sattýðýný açýkladý.

Bu haber hemen hemen hiçbir yerde yer almadý. Haberin gazetelerde yer almamasýnýn tek nedeni bankanýn yerli ortaðýnýn Türkiye'nin en büyük ailelerinden biri olmasý. Yani iyi bir reklam veren. Kimse böyle bir aileyi kýzdýrmamak için bu haberi görmedi.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...a-satti/189608
    Gitti 3 otel parasý...O "Temettü konusunda Yaþar grubu ara ara güzellik yapardý, siz de yapsanýz" diyen mazlumun ahý...Kimin en son güleceði belli olmaz; ALLAH bu abdullah deðil...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneþ vardýr...

Sayfa 8/425 ÝlkÝlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •