Kesinlikle size katýlýyorum
Fakat mahkeme sonucu netleþmeden , nasýl oluyorda otel yapýmý için Çed raporuna baþvuruluyor ???
Kesinlikle size katýlýyorum
Fakat mahkeme sonucu netleþmeden , nasýl oluyorda otel yapýmý için Çed raporuna baþvuruluyor ???
Takip edilecek bir yer var mý acaba ?
Bezdirdi iyice
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Sayýn Laylow mahkemeler þuan adli tatildeler. 1 Eylül'de adli tatil sona eriyor. Daha önce de dediðim gibi Konya Bölge Ýdare Mahkemesi ülkedeki diðer itiraz mercilerine nazaran hýzlý çalýþýyor, yine de süreç 8-9 ayý bulabililyor.
Bu sebeple Yýlýn baþlarýnda yapýlan itirazýn Kasým/Aralýk ayý içerisinde sonuçlanacaðýný düþünüyorum.
Tabiki Mahkeme süpriz yapýp yarýn bile kararýný verip gönderebilir
Kasým/Aralýk ayý sadece tahminden ibarettir.
Marmaris Altýnyunus'un Divan Talya Otel Projesi ile Ýlgili ÇED Süreci Baþladý
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Çevresel Etki Deðerlendirmesi, Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðü web sitesinde yayýnlanan ilanda konuya iliþkin þu bilgiler verildi:
ANTALYA ili MURATPASA, ilçesi Gençlik Mah. Fevzi Çakmak Cad. No:30, 28435 Ada, 1 Parsel mevkiindeki MARMARÝS ALTINYUNUS TURÝSTÝK TESÝSLER ANONÝM ÞÝRKETÝ tarafýndan yapýlmasý planlanan DÝVAN TALYA OTEL (224 ODA KAPASÝTELÝ) projesi ile ilgili olarak ANTALYA Valiliðimize sunulan P.T.D. Dosyasý Çevresel Etki Deðerlendirmesi Yönetmeliði'nin 16. maddesi doðrultusunda incelenmiþ ve projeye iliþkin ÇED Süreci baþlamýþtýr. Ýlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
Matriks' den alýntýdýr. Haber 13.44' de geçmiþ.
Çed raporunun çok önemi yok .Her türlü uygunluk verecekler bence.
Önemli olan asýl haberin kap'a düþmesi
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Yer Ýmleri