Acemþah asuzuda yaziyor
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acemþah asuzuda yaziyor
Günlerdir borsanýn yükseliþine tepki vermeyen kaðýdýmýz malesef düþüþte hemen tepki verdi 😳 Artýk yapacak tekþey beklemek çünkü diðer kaðýtlar gitti malesef 😞Ytd
allah sahýdým olsun en sevdýgým hýsse maalt hýssesý yýllardýr askla bakarým hep keþke býr haber cýksada uzun bekleyen ve para kazanmayý kak eden arkadaslarýmýn yuzu gulse beným bu hýsssede yuzum guldu % 100 e yakýn para kazandým ama 2 yýl bekledým hakeettýgýmý dusunuyorum ýnsallah 3 yýldýr bekleyen arkadaslar var kazanýrlar bende halýyle tekrar hýsseyý alabýlmek ýcýn dusmesýný beklýyorum bende kemdýmce haklýyým buna kýzmayýn lutfen koc beným kadar bu hýsseyý sevmýyodur zaten bunuda genel kurulda yonetým kurulu baskanýna soyledým gerekcelerýmýde anlattým haklýsýnýz sevmekle dedý
Yok filmin o kýsmýný kaçýrmadým 😊 Ama beklentim daha büyük 2006 zirvesi 36 olan bir kaðýt ve koçun kaðýdý bana göre bu fiyatlar bile bu kaðýt için çok düþük acelemde yok beklerim ama insan borsa yülselince biraz piþmanlýk yaþýyor malesef beklediði için thy 4.8 den 9 a geldi bu aralýkta maalt 20 den 18 e indi üzücü olan kýsmý bu
Aþaðýya basýyor bakalým nereye kadar basacak
Bende ayný fikirdeyim, üç gündür Maalta göre hacim bayaðý fazla , acaba mahkeme haberi mi geliyor diye insan düþünmüyor deðil.
Daha fazla salamazlar... cefri pusuya yatmis bekliyor.. yedirmezler mali...
Yer Ýmleri