Lokman Hekim Saðlýk Grubu'nun almýþ olduðu akýl dýþý kararlarý hayretler içerisinde takip etmeye devam ediyoruz. Bu kadar plansýz ve öngörüden uzak kararlar almak sadece kötü niyet ile özetlenebilir.
Lokman Hekim Saðlýk Grubu'nun tamamen tutarsýz ekonomik politikalarýna yön verenlerden acilen kurtulmasý gerekir.Yüksek faiz döneminde insafsýzca borçlanarak þirketin omuzlarýna müthiþ finansman gideri yüklemek ya kötü niyetli planlarýn sonucu ya da bu iþi bilmiyor ve iyi yönetemiyoruz demek gibiydi.Verilen kararlar ile yarar deðil zarar getirenler ise görevde kalarak ödüllendirilmeye devam ediyor.
Verilen sözleri yerine getirmek adýna uydurulan bir kýlýf ile 15 TL fiyatýna kadar hisselerimi geri alýrým diyen Lokman Hekim Saðlýk Grubu yönetimi, geri aldýðý hisselerini 5.60 TL karþýlýðýnda çýkar iliþkisi içerisinde olduðu hisse senedi fiyatýna yön verenlere özel emir ile sattý.Piyasa fiyatýnýn altýndaki deðer ile satmasý piyasanýn kafasýný karýþtýran benim hisse senetlerim bu fiyatý eder demeye yönelik kötü niyetli bir yönlendirme politikasý izlemekteydi.
En basit kýyaslama örneði ile 7.70 TL hedef fiyatlý veren Garanti Bankasý analist deðerlendirmelerine raðmen, Þirketin geleceðini en iyi bilen kiþiler geri alým yaptýklarý hisseleri 5.60 TL fiyat ile satmak tam anlamýyla manipülasyon kokmaktaydý.Piyasanýn neden gerekli itibarý ve deðeri Lokman Hekim Saðlýk Grubu'na vermediðinin özeti durumundaki geliþmeler, Þirket yönetiminin ne þaffaf ne de güvenilir olduðunun özeti durumundaydý. Bunlarýn temel sonucu ise güçlü bir ortaklýk yapýsýnýn olmamasý ile 3-5 milyon TL için itibarýný hiçe saymanýn sonucu olmaktadýr.
Övgüyü hak etmeyen kiþiler için uzun uzadýya yazmaya gerek yok. Lokman Hekim Saðlýk Grubu'nun tek problemi öncelikli ekonomi politikalarý ve bu durumu kontrol edemeyen, yön veremeyen yönetim kuruludur.Otorite boþluðunun kaynaðýda yetkileri sýnýrlý sayýn yönetim kurulu baþkanýmýzdýr.
Çözüm ise; ahpap çavuþ iliþkilerine son verilerek kurumsal hiyerarþiyi ve liyakat sahibi kadronun oluþturulmasý, manipülatif danýþman ve ekonomi politikalarýna yön verenlerin iþine son verilmesi, Lokman Hekim Üniversitesinin sorunsuz ve baþarýlý iþleyiþi örnek alýnarak acilen hayata geçirilmesi gerekmektedir.Ýnsanlarýn aklýyla oynamayý býrakarak, herkese eþit ve adil olarak yönetim görevi icra edilmelidir.
Hocam bu ******** hisse 1 senedir beni bekletiyor.5.60 maliyetle 1 senedir bekliyorum.zararýna çýkmak istemiyorum.bu þirketin hisseleri alttan 3 60 dan alýp 5 .60 satmasý resmen hýrsýzlýk.utanmadan birde kapa bildiriyorlar. ancak son haftalarda yabancýlarýn hisseye olan ilgisi beni düþündürüyor.acaba bir beklenti mi var beklemek gerekir mi hissede ?
Yer Ýmleri