Dn Lokman Hekim niversitesi internet sayfasnda bir haber paylalm.
27 Mays 2020 tarihinde zel ALAB Laboratuvar ile Lokman Hekim niversitesi arasnda eitim-retim, aratrma, gelitirme ve uygulama hizmetlerinin srdrlebilmesi ve bilimsel aratrma alannda almalar yapmak amacyla “birlii Protokol” imzalanmtr.
Haberin ayrntsn merak edip kimdir nedir diye bakmak istedim. zel ALAB Laboratuvar internet sitesine baktmda Lokman Hekim Salk grubunun kurucu yeleri, st ynetim ve niversite akademik kadrosunun bir arada olmas normal bir durum mu bilemiyorum ama sanki bu birliktelikte eksik olan durumlar var. lk yazmda ifade ettiim EFFAFLIK konusu.
Lokman Hekim yatrmcs olarak u sorular sormak normal deil mi?
-Salk Grubunun btn yneticileri ayn anda ayn ortamda olduklarna gre buras kimin ?
-Burann kuruluunda gereken finansman kim salad ?
-Lokman Hekim Ynetim Kurulu Bakan zel Alab akreditasyon belgesiyle hangi sfatla poz vermektedir ?
-Bu gelimelerin aklanmas gerekmez mi?
-Bu kuruluun Halka ak olan Lokman Hekim ile bir ilikisi yok mu?
-Hibir ba yok ise, bir irket kurup btn Lokman Hekim yneticilerinin birlikte organize olup ve bu durumu halka ak irketin dnda tutmas doru mu ?
-Eer hibir ba yok ise, Lokman Hekim'in Sevgi Vakfna yapt balar ile kurulan Lokman Hekim niversitesinin, halka ak irketini saf d brakarak menfaat salanmak deil mi bu durum ?
-zel Alab Genel Mdr nvanna sahip, Lokman Hekim Ynetim Kurulu Bakan Yardmcsnn KAP sayfasnda ynetime ilikin bilgiler blmnde, Son Durum itibariyle Ortaklk Dnda Ald Grevler ksmnn mer Gkta / Avukat - Yavuz Kocam / Trkiye Diyanet Vakf ube Hizmetleri Mdr rneklerinde olduu gibi gncellenerek ortaklarna bildirilmesi gerekmez mi?
irketin vergi dairesi bilano gnderimini effaflama balangc galiba diye dnrken byle bir gelimeden niversite aklamas ile haberdar olunca karamsar bir bak as olutu.Acaba kendileri bu durumu yaasalar ne dnrler.Ortak olduklar bir irketin bu ekilde hareket etmesi onlara ne hissettiridi ok merak ediyorum.
irketin bir mail cevabnda ye bir ifadesi vard.
Ortaklk hakk !
Sanrm ortaklk hakk ld, Allah rahmet eylesin eklinde deimi.
Bu sorularn muhatab belki de SPK olmasna ramen ben ortaklk haklarna halen sayg duymaya devam ediyorum.
Bunlar benim aklma taklan soru iaretleri.Bir gren bir okuyan olur belki.

Yer mleri