Yabanci nisan temmuz arasinda 500k mal aldi 5 lura uzerinden. Þimdi buralardan satiyorsa þirketten ümidini kesmiþ demekki..
Neyse yatirim yapan düþünsun bunlari.
Saygilar
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabanci nisan temmuz arasinda 500k mal aldi 5 lura uzerinden. Þimdi buralardan satiyorsa þirketten ümidini kesmiþ demekki..
Neyse yatirim yapan düþünsun bunlari.
Saygilar
Bu hastanenin ileride satýlmasý gündeme gelebilir mi? Satýþlar daha da devam eder mi?
KAP'ta geri alým haberi var fakat düþüþe engel olamýyor.
Herþeyi anladýmda bilanço neden açýklanmadý anlamadým ?
Kasýmýn 20 si gibi aciklanir. Denetimden gecirp acikliyorlar...
Sahsen beklemeye devam. 3 lerden girdigim icin zarar baskisi yok ki olsada kendi yatirim anlayisim uyarinca beklerdim. Kemiklesmis ve 6 yildir satmadigim bir portfoyum var.
Gecen sene tum temettu gelirlerimi ikiye bolup yarisiyla KRONT yarisiyla da LKMN aldim. Ikisi icinde cok buyuk hedeflerim var 5-10 yil vade icin.
Kismetse bu seneki temettulerle de pozisyonlarimi guclendirecem
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn steve_harris,
6 yýldýr satmadýðýnýz portföyünüzde baþka hangi hisseler bulunmaktadýr. Uzun vadeli yatýrýma sene baþýnda baþladým, ama çok bir birkim yapamadým, 4-5 aydýr yeni hisse alamadým.
Uzun vade yatýrým yapacaksan finansal tablo incelemeyi öðren ve hedef fiyat hesaplamiyida ogren.yoksa uzun vadeciyim dediðin kâðýtta bile zarar edersin eðer þirket buyuyemezse.bende kasýmdan beri yataþ tutuyorum elimde.ama bilançosu iyi geldiði icin.bende 3.30 dan lokman hekim de vardý gelen ilk bilancoyu gördüm beðenmedim ve ciktim
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bilanço hala gelmedi gelse de bu iþkence bitse...iþin ilginç yaný takaslarýnda fazla degiþim olmadan hisseyi bayaga düþürdüler...citi alýyor ufak doce satýyor ufak...
Yer Ýmleri