***LKMNH*** LOKMAN HEKÝM ENGÜRÜSAÐ SAÐLIK, TURÝZM, EÐÝTÝM HÝZMETLERÝ VE ÝNÞAAT TAAHHÜT A.Þ.( Maddi Duran Varlýk Satýmý
***LKMNH*** LOKMAN HEKÝM ENGÜRÜSAÐ SAÐLIK, TURÝZM, EÐÝTÝM HÝZMETLERÝ VE ÝNÞAAT TAAHHÜT A.Þ.( Maddi Duran Varlýk Satýmý )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Maddi Duran Varlýk Satýmý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Niteliði
Tüp Bebek Merkezi Ruhsat ve Cihazlarý
Satýþa Konu Maddi Duran Varlýðýn Mevkii, Yüzölçümü
-
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
13/07/2018
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Var
Toplam Satýþ Bedeli
1.4 milyon TL(kdv hariç)
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki Altý Aylýk Günlük Düzeltilmiþ Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarýn Aritmetik Ortalamasý Baz Alýnarak Hesaplanacak Þirket Deðerine Olan Oraný (%)
1
Satýþ Bedelinin Ortaklýk Ödenmiþ Sermayesine Oraný (%)
5,8
Satýþ Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Mali Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
0,57
Satýþ Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Maddi Duran Varlýklarýn Net Deðerine Oraný (%)
1,5
Satýlan Duran Varlýðýn Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Kayýtlý Deðerinin Aktif Toplamýna Oraný (%)
0,4
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
1,2
Satýþ Koþullarý
Peþin (Cash)
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
18.07.2018
Satýþ Amacý ve Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
Olumlu
Elde Edilen Maddi Duran Varlýk Satýþ Karýnýn/Zararýnýn Tutarý
1,1 milyon TL
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceði
-
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceðine Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
-
Karþý Taraf
URFA MEDÝMED SAÐLIK HÝZMETLERÝ SAN.TÝC.LTD.ÞTÝ.
Karþý Taraf SPK Düzenlemelerine Göre Ýliþkili Taraf mýdýr?
Hayýr (No)
Karþý Taraf Ýle Olan Ýliþkinin Niteliði
Ticari
Varsa Ýþleme Ýliþkin Sözleþme Tarihi
18/07/2018
Önemli Niteliklteki Ýþlem Kapsamýnda Kullandýrýlacak Ayrýlma Hakký Fiyatý
-
Maddi Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
Emsal Karþýlaþtýrma Yöntemi
Deðerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlenmedi (Not Prepared)
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Piyasa deðeri ve emsal karþýlaþtýrma yaklaþýmýyla deðerlendirildiðinden gerek görülmemiþtir.
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarasý
-
Deðerleme Raporunu Hazýrlayan Deðerleme Kuruluþunun Unvaný
-
Deðerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
-
Ýþlem Deðerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleþtirilmemiþse/Gerçekleþtirilmeyecekse Gerekçesi
-
Açýklamalar
Þirketimizin Yönetim Kurulu'nun 13.07.2018 tarihli yapmýþ olduðu toplantýda, Lokman Hekim Akay Hastanesi ruhsatý içindeki Tüp Bebek Merkezi Ruhsatý ve Cihazlarýnýn 900 bin TL peþin 700 bin TL 5 ay ortalama vadeli çek vade farkýda dikkate alýnarak toplam 1.4 milyon TL + KDV toplamda 1,6 milyon TL tutarýnda satýlmasýna karar vermiþtir. Hastane yapýsýný daha verimli kullanmak ve gelen yoðun alým talebi üzerine birimin satýþýndan 1,1 milyon TL kar elde edilmiþtir. Akay hastanesi içerisinde Tüp Bebek Merkezinin faaliyet gösterdiði yaklaþýk 500 m2 alanda Gastroenteroloji ve Radyoloji branþlarýnda daha nitelikli ve verimli hizmet verilmesi planlanmaktadýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/696499
BIST
(18/07/2018 - 12:03:44)

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri