Önce öve bitiremiyordun sesin çýkmaya baþladý hani tahta sahibi nerede o kadar kaliteli þirket ne yollar izliyor bir tahta sandalye þirketleri daha kaliteli hastalarý dolarlamý yatýrýyorlar taburcu ederkende euro kullansýnlar...
Önce öve bitiremiyordun sesin çýkmaya baþladý hani tahta sahibi nerede o kadar kaliteli þirket ne yollar izliyor bir tahta sandalye þirketleri daha kaliteli hastalarý dolarlamý yatýrýyorlar taburcu ederkende euro kullansýnlar...
bence olaylarý abartýyorsun labirent...hala geleceginden çok umutluyum...neredeyse her hafta lot alýyorum...ama tahta yapýcýnýn kötü olmasý þirketin kötü oldugunu göstermez benim sitemim þirkete degil tahta yapýcýya istersen bi daha oku...
***LKMNH* *TCELL*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( Hak Kullanýmý
***LKMNH******TCELL*** BORSA ÝSTANBUL A.Þ.( Hak Kullanýmý )
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Ýlgili Þirketler LKMNH, TCELL
17.09.2018 tarihinden itibaren hak kullanýmý iþlemleri nedeniyle ilgili haklarý kullanýlmýþ olarak iþlem görecek paylarýn listesi aþaðýdadýr.
Kar Payý Ödemesi
Pay Adý Pay Kodu 1 TL Nominal deðerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal deðerli paya NET (TL) Açýklama
LOKMAN HEKÝM SAÐLIK LKMNH 0,1 0,085
TURKCELL TCELL 0,2878788 0,244697
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708005
BIST
(14/09/2018 - 16:41:28)
LKMNH.E Pay Baþýna Brüt Temettü: 0,1 TL Teorik Fiyat: 4,6 TL (Teorik fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýþtýr)
TCELL.E Pay Baþýna Brüt Temettü: 0,2878788 TL Teorik Fiyat: 10,912 TL (Teorik fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýþtýr) / KAP
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
temettümüzü de aldýk hayýrlýsýyla düþüþlerde toplamaya devam...bu arada hissemizin gidiþatý da gayet olumlu...önümüzdeki 3 ay bakalým neler olacak...
5 barajini aþýp bý türlü tutunamadik 5 üstü. Önümüzdeki günler umarým olumlu gecer ve beklediðimiz yükseliþler gelir. Bakalim beklemeye dewam
Mi Note 3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki tekrar 4,50 lere degecek gibi duruyor ortam da bayaga bozdu bakalým neler olacak...
2018-2019 Yükseköðretim Akademik Yýlý Açýlýþ Töreni için Külliye de olan Lokman Hekim Üniversitesi, ülkenin kalkýnmasýna ve geliþmesine hizmet etmek için haklý ve gururlu olarak kaliteli temsilcileri ile yerini aldýðýný gördüm. Buradaki en büyük fark geçmiþte olan yalakalýk ile çýkar saðlamaya çalýþanlar ile baþarý ve hak edilen emeklerin karþýlýðý olarak bulunmak arasýndaki ayrýntýyý çok güzel bir þekilde ortaya koymuþtur.
Bu durum eski yalakalara güzel bir ders oluyordur, Ýnþallah anlayabilirler. Baþka planlarý hedefleri olanlarýnda sonu ayný böyle olacaktýr.
Çünkü, onlar bizim emeklerimizi inançlarýmýzý zamanýmýzý beklentilerimizi aldýlar, Þimdi de Allah onlardan alýyor ve hak edenlere veriyor, sadece samimi bir þekilde çalýþtýklarý için.Ümidini Allah'a baðlayan asla yarý yolda kalmaz.Ýþleri zora çeviren de Allah, zordan çeviren de.
Anlayabilene....
Yer Ýmleri