Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
19,69 10% 53,70 Mn 17,16 / 19,69
8,80 10% 697,66 Mn 7,96 / 8,80
3,63 10% 88,18 Mn 3,38 / 3,63
68,20 10% 580,25 Mn 63,60 / 68,20
23,20 9.95% 8,82 Mn 23,20 / 23,20
11,94 -15.97% 2,62 Mn 11,50 / 14,30
46,54 -9.98% 12,10 Mn 46,54 / 46,54
138,60 -9.94% 7,30 Mn 138,60 / 138,60
9,15 -9.94% 3,86 Mn 9,15 / 10,00
6,56 -9.89% 482,13 Mn 6,56 / 7,24
373,75 3.17% 9,66 Mr 362,25 / 379,00
30,26 2.3% 8,17 Mr 29,68 / 30,48
242,70 9.72% 5,20 Mr 230,30 / 243,30
251,50 0.2% 5,13 Mr 250,75 / 255,75
314,75 -0.71% 4,97 Mr 313,25 / 318,25
17,38 -0.4% 232,42 Mn 17,28 / 17,47
74,55 -1.58% 3,99 Mr 74,40 / 76,05
208,80 0.72% 3,27 Mr 206,00 / 213,30
737,50 1.51% 1,59 Mr 724,00 / 741,50
90,65 -0.33% 186,48 Mn 90,45 / 91,35
111,00 -0.8% 70,63 Mn 110,50 / 112,20
28,96 -1.09% 57,34 Mn 28,88 / 29,24
10,21 -0.68% 84,81 Mn 10,20 / 10,37
81,15 -0.67% 173,00 Mn 80,85 / 82,65

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 126/185 lklk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon
Arama sonucu : 1473 madde; 1,001 - 1,008 aras.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Salk

1. Bu irketi iyi ynetebilselerdi eer bu kadar faiz gideri oluturmazlard.yi insan kayna oluturabilmi olsalard ucuz para kayna yaratabilmi olsalard sonu ok daha farkl olabilirdi.Helva yapmak iin gerekli mahareti oluturamadklar iin iyi ynetim gerekiyor ama ortada iyi bir ynetim yok.Bu lkenin potansiyeli sayesinde ayakta durabilen irket halen uyuz uyuz ynetilmeye devam ediyor.Kuruluundan beri hi bir mali baar performas ortaya koyamayan siyasal islamclar ne gndemi ne gelecei grebiliyorlar.Hastane binalarna parti bayraklar ile donatp ideolojik bir ekim merkezi oluturanlardan baar beklemek hayal olmaz.ine yaplan st ihtacatnn serbestlemesini frsat oluturmasn beklemek bu i bilmez zm yerine sadece bahane retenler ile sadece bir hayal olarak kalmaya devam edecektir.Frsatlar deerlendiremeyen baar hikayesi retemeyen 3 ylda bir hastaneyi bitiremeyen bu srede borlanp nakit geliri salayamadan sadece faiz deyen bir zihniyetin baarl olmas mmkn olamaz.Bunca yldr bilmiyorsan renirsin onu da beceremeyen badem byk ordusu.Tek istenilenin iyi ynetilmesi ve iini bilen kiilerin iinin bana gelmesi.2012 ylna gre ksa vade borlar yaklak yzde 430 artm uzun vade borlar yzde 1200 artm ynetim giderleri yzde 500 artm ve buna salk byme diyen bir zihniyet ile kar karyayz.Bu nedenlerden dolay aldklar maalar haram olsun.

2.  Alnt Originally Posted by Mzzonetto Yazy Oku
    Bu irketi iyi ynetebilselerdi eer bu kadar faiz gideri oluturmazlard.yi insan kayna oluturabilmi olsalard ucuz para kayna yaratabilmi olsalard sonu ok daha farkl olabilirdi.Helva yapmak iin gerekli mahareti oluturamadklar iin iyi ynetim gerekiyor ama ortada iyi bir ynetim yok.Bu lkenin potansiyeli sayesinde ayakta durabilen irket halen uyuz uyuz ynetilmeye devam ediyor.Kuruluundan beri hi bir mali baar performas ortaya koyamayan siyasal islamclar ne gndemi ne gelecei grebiliyorlar.Hastane binalarna parti bayraklar ile donatp ideolojik bir ekim merkezi oluturanlardan baar beklemek hayal olmaz.ine yaplan st ihtacatnn serbestlemesini frsat oluturmasn beklemek bu i bilmez zm yerine sadece bahane retenler ile sadece bir hayal olarak kalmaya devam edecektir.Frsatlar deerlendiremeyen baar hikayesi retemeyen 3 ylda bir hastaneyi bitiremeyen bu srede borlanp nakit geliri salayamadan sadece faiz deyen bir zihniyetin baarl olmas mmkn olamaz.Bunca yldr bilmiyorsan renirsin onu da beceremeyen badem byk ordusu.Tek istenilenin iyi ynetilmesi ve iini bilen kiilerin iinin bana gelmesi.2012 ylna gre ksa vade borlar yaklak yzde 430 artm uzun vade borlar yzde 1200 artm ynetim giderleri yzde 500 artm ve buna salk byme diyen bir zihniyet ile kar karyayz.Bu nedenlerden dolay aldklar maalar haram olsun.
    Zamannda sevgi vakf ok gl diye aklama yapmlard.Zamanla bunun gerek olmad ortaya kyor.Kuran kursu kuran bir vakfm sonradan ankaral arkadalardan sorup rendim.Sylediklerini yapan ve gven veren bir yap malesef yok.Siyaseti yneticilerinden dolay sanrm laf reten sonu retemeyen bir ynetime sahipler gibi grnyor. Vakfn geliri yok ama gl demilerdi.Mesela medicalpark bunlarn yllardr yapanad hastanenin ok daha byn satn ald bunlar halen hastaneyi aamadlaar.Maddi gc ok zayf patronlarda parada olmaynca mecbur bor batanda srnyor byle oluncada kar retemiyor.Bir arkadam niversitesine kzn yollayacakt eski rektrnn aklamalarndan dolay yollamaktan vaz gemiti.googlede aratrsan haberi bulursunuz sanrm.Hi bir ey tesadf deil yani.Byle oluncada satp kmtm.Elinde olanlara bol kazanlar.

3. Mtevelli Heyeti Bakanln Mehmet Altuun yapt Sevgi Vakf; 1978den bugne kadar tm imknlarn eitim hizmetlerine adam ve vatana millete hayrl nesiller yetimesi iin eitimi ana hizmet alan ve olmazsa olmaz bir vakf hizmeti olarak grm bir sivil toplum kuruluudur.

Sevgi Vakf, yeni dnemde an gereklerine uygun yeni bir almaya imza atmak zere Lokman Hekim niversitesini kurmutur. Lokman Hekim niversitesi; lkemizin salk eitimi alanndaki eksikliini gidermeye ynelik olarak almalarna devam edecek, burada okuyacak rencileri destekleyerek lkemize giriimci ve bilinli bireyler yetitirecektir. niversite rektrln Prof.Dr.Blent Gmel yapmaktadr.

niversite 2018-2019 eitim retim ylnda alm; Tp Fakltesi, Di Hekimlii Fakltesi, Eczaclk Fakltesi, Salk Bilimleri Fakltesi, Spor Bilimleri Fakltesi ve Salk Hizmetleri Meslek Yksekokulu olmak zere 5 Faklte ve 1 Yksekokulda, 7 lisans 9 n lisans program ile eitim retim hayatna balamtr. Ayrca Salk Bilimleri Enstits bnyesinde, 5 tezli Yksek Lisans Programnda eitimler devam etmektedir.

imdi gelelim, misyon ve vizyonun doru olup olmadna:

MSYON (Yanl)

Salk eitiminde; nc ve aratrma-gelitirme odakl kurum kltrne sahip bir niversite olarak; dnyann her yerinde potansiyellerini gerekletirebilecek yetkinlie sahip, an bilgi ve teknolojilerine hakim, bilimsel bilgi nda reten, yerel, blgesel ve ulusal ekonomiye katk amal giriimlerde bulunan, salkl yaam bireysel ve toplumsal dzeyde ele alp gelitiren ve etik deerlere bal bireyler yetitirmektir.

Misyon ( Dorusu, benzer cmlelerle)

Salk eitiminde; aratrma-gelitirme odakl, kurum kltrne ve dnyann her yerinde potansiyellerini gerekletirebilecek yetkinlie sahip, an bilgi ve teknolojilerine hakim, bilimsel bilgi nda reten, yerel, blgesel ve ulusal ekonomiye katk amal giriimlerde bulunan, salkl yaam bireysel ve toplumsal dzeyde ele alp gelitiren, etik deerlere bal bireyler yetitiren bir niversitedir.

VZYON (Biraz yanl)

Salk alanndaki Dounun ve Batnn birikimini sentezleyen salk temal bir niversite olarak eitimde rnek alnan, bilime yn veren, lkesinde lider, blgesinde tercih edilen ve dnyada tannan bir eitim ve aratrma kurumu olmaktr.

Vizyon (Dorusu, benzer cmlelerle)

Salk eitiminde; Dou-Bat birikimini sentezleyen, salk temal bir niversite olarak rnek alnan, bilime yn veren, lkede lider, blgesinde tercih edilen ve dnyada tannan bir eitim ve aratrma kurumu olmaktr.

Yeni niversitemize baarlar diliyoruz

https://www.enpolitik.com/kose-yazis...zyonu-dogru-mu

Bu yaz ne alaka imdi bu day foruma cevap m yazm Komik valla

4.  Alnt Originally Posted by Antiseptik Yazy Oku
    Zamannda sevgi vakf ok gl diye aklama yapmlard.Zamanla bunun gerek olmad ortaya kyor.Kuran kursu kuran bir vakfm sonradan ankaral arkadalardan sorup rendim.Sylediklerini yapan ve gven veren bir yap malesef yok.Siyaseti yneticilerinden dolay sanrm laf reten sonu retemeyen bir ynetime sahipler gibi grnyor. Vakfn geliri yok ama gl demilerdi.Mesela medicalpark bunlarn yllardr yapanad hastanenin ok daha byn satn ald bunlar halen hastaneyi aamadlaar.Maddi gc ok zayf patronlarda parada olmaynca mecbur bor batanda srnyor byle oluncada kar retemiyor.Bir arkadam niversitesine kzn yollayacakt eski rektrnn aklamalarndan dolay yollamaktan vaz gemiti.googlede aratrsan haberi bulursunuz sanrm.Hi bir ey tesadf deil yani.Byle oluncada satp kmtm.Elinde olanlara bol kazanlar.
    Sitesinde an itibariyle duyurular:
    Tm Duyurular

http://www.sevgi.org.tr/tum-duyurular/
    3 yldr yeni bir haber yok...
    Duyurular
    !!! Burs Kazananlarn Dikkatine !!!
    2017 2018 Burs Bavuru Deerlendirme Sonular
    3 Kasm 2017
    3 Kasm 2017
    Son Duyurular
    2016 Sevgi Vakf

5. Tahta sahibinin isteiyle feyk atmak iin 3 yl sonra vergi dairesi bilanosu yolluyorlar. 3 ylda satlarn yzde elli bile arttramamlar.Tam rezil vallahi bunlar.Bunlardan korkulur hisse sattrmak iin her trl tezgah dzenler bunlar.Ne kadar masum bir ynetim t t t maallah.Hi sesleri kyor mu bak, ne denirse onu yapyorlar.

Peki neden?

Anlama olmadan bu irketin hisseleri ykselmeyeceini bildikleri iin.Piyasa bu hisseye gvenip almaz, almad da zaten. Ancak anlamal bir speklatr toplayp gtrebilir.O yuzden sessizler ve ne emir gelirse yapyorlar byle

6. 2017 vergi dairesi kar 5 milyon 2020 3 milyon Tersine bir byme salyorlar sanrm.Olduka baarllar

7. Dn Lokman Hekim niversitesi internet sayfasnda bir haber paylalm.

27 Mays 2020 tarihinde zel ALAB Laboratuvar ile Lokman Hekim niversitesi arasnda eitim-retim, aratrma, gelitirme ve uygulama hizmetlerinin srdrlebilmesi ve bilimsel aratrma alannda almalar yapmak amacyla “birlii Protokol” imzalanmtr.

Haberin ayrntsn merak edip kimdir nedir diye bakmak istedim. zel ALAB Laboratuvar internet sitesine baktmda Lokman Hekim Salk grubunun kurucu yeleri, st ynetim ve niversite akademik kadrosunun bir arada olmas normal bir durum mu bilemiyorum ama sanki bu birliktelikte eksik olan durumlar var. lk yazmda ifade ettiim EFFAFLIK konusu.

Lokman Hekim yatrmcs olarak u sorular sormak normal deil mi?

-Salk Grubunun btn yneticileri ayn anda ayn ortamda olduklarna gre buras kimin ?

-Burann kuruluunda gereken finansman kim salad ?

-Lokman Hekim Ynetim Kurulu Bakan zel Alab akreditasyon belgesiyle hangi sfatla poz vermektedir ?

-Bu gelimelerin aklanmas gerekmez mi?

-Bu kuruluun Halka ak olan Lokman Hekim ile bir ilikisi yok mu?

-Hibir ba yok ise, bir irket kurup btn Lokman Hekim yneticilerinin birlikte organize olup ve bu durumu halka ak irketin dnda tutmas doru mu ?

-Eer hibir ba yok ise, Lokman Hekim'in Sevgi Vakfna yapt balar ile kurulan Lokman Hekim niversitesinin, halka ak irketini saf d brakarak menfaat salanmak deil mi bu durum ?

-zel Alab Genel Mdr nvanna sahip, Lokman Hekim Ynetim Kurulu Bakan Yardmcsnn KAP sayfasnda ynetime ilikin bilgiler blmnde, Son Durum itibariyle Ortaklk Dnda Ald Grevler ksmnn mer Gkta / Avukat - Yavuz Kocam / Trkiye Diyanet Vakf ube Hizmetleri Mdr rneklerinde olduu gibi gncellenerek ortaklarna bildirilmesi gerekmez mi?

irketin vergi dairesi bilano gnderimini effaflama balangc galiba diye dnrken byle bir gelimeden niversite aklamas ile haberdar olunca karamsar bir bak as olutu.Acaba kendileri bu durumu yaasalar ne dnrler.Ortak olduklar bir irketin bu ekilde hareket etmesi onlara ne hissettiridi ok merak ediyorum.

irketin bir mail cevabnda ye bir ifadesi vard.

Ortaklk hakk !

Sanrm ortaklk hakk ld, Allah rahmet eylesin eklinde deimi.

Bu sorularn muhatab belki de SPK olmasna ramen ben ortaklk haklarna halen sayg duymaya devam ediyorum.

Bunlar benim aklma taklan soru iaretleri.Bir gren bir okuyan olur belki.

8.  Alnt Originally Posted by Barbaros Hayreddin Yazy Oku
    Dn Lokman Hekim niversitesi internet sayfasnda bir haber paylalm.

27 Mays 2020 tarihinde zel ALAB Laboratuvar ile Lokman Hekim niversitesi arasnda eitim-retim, aratrma, gelitirme ve uygulama hizmetlerinin srdrlebilmesi ve bilimsel aratrma alannda almalar yapmak amacyla “birlii Protokol” imzalanmtr.

Haberin ayrntsn merak edip kimdir nedir diye bakmak istedim. zel ALAB Laboratuvar internet sitesine baktmda Lokman Hekim Salk grubunun kurucu yeleri, st ynetim ve niversite akademik kadrosunun bir arada olmas normal bir durum mu bilemiyorum ama sanki bu birliktelikte eksik olan durumlar var. lk yazmda ifade ettiim EFFAFLIK konusu.

Lokman Hekim yatrmcs olarak u sorular sormak normal deil mi?

-Salk Grubunun btn yneticileri ayn anda ayn ortamda olduklarna gre buras kimin ?

-Burann kuruluunda gereken finansman kim salad ?

-Lokman Hekim Ynetim Kurulu Bakan zel Alab akreditasyon belgesiyle hangi sfatla poz vermektedir ?

-Bu gelimelerin aklanmas gerekmez mi?

-Bu kuruluun Halka ak olan Lokman Hekim ile bir ilikisi yok mu?

-Hibir ba yok ise, bir irket kurup btn Lokman Hekim yneticilerinin birlikte organize olup ve bu durumu halka ak irketin dnda tutmas doru mu ?

-Eer hibir ba yok ise, Lokman Hekim'in Sevgi Vakfna yapt balar ile kurulan Lokman Hekim niversitesinin, halka ak irketini saf d brakarak menfaat salanmak deil mi bu durum ?

-zel Alab Genel Mdr nvanna sahip, Lokman Hekim Ynetim Kurulu Bakan Yardmcsnn KAP sayfasnda ynetime ilikin bilgiler blmnde, Son Durum itibariyle Ortaklk Dnda Ald Grevler ksmnn mer Gkta / Avukat - Yavuz Kocam / Trkiye Diyanet Vakf ube Hizmetleri Mdr rneklerinde olduu gibi gncellenerek ortaklarna bildirilmesi gerekmez mi?

irketin vergi dairesi bilano gnderimini effaflama balangc galiba diye dnrken byle bir gelimeden niversite aklamas ile haberdar olunca karamsar bir bak as olutu.Acaba kendileri bu durumu yaasalar ne dnrler.Ortak olduklar bir irketin bu ekilde hareket etmesi onlara ne hissettiridi ok merak ediyorum.

irketin bir mail cevabnda ye bir ifadesi vard.

Ortaklk hakk !

Sanrm ortaklk hakk ld, Allah rahmet eylesin eklinde deimi.

Bu sorularn muhatab belki de SPK olmasna ramen ben ortaklk haklarna halen sayg duymaya devam ediyorum.

Bunlar benim aklma taklan soru iaretleri.Bir gren bir okuyan olur belki.

alab BZE ULAIN
    ADRES : Kavakldere Mah. Esat Cad.
    No:22/A ankaya-ANKARA
    TELEFON : 0312 322 99 99
    FAX : 0312 411 56 80

Etlik Lokman hekim telefon numaras 0312 322 99 99 https://www.tbmm.gov.tr/duyurular/an...htm?hizlimenu=

Mantkl: sa elinin verdiini sol elin grmeyecek , sa elinin aldn sol elin grmeyecek sreci

Sayfa 126/185 lklk ... 2676116124125126127128136176 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •