LKMNH Konsolide 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 4212406 Yýllýk Deð%:-11 Ana Ortaklýk Paylarý: 2474594 Yýllýk Deð%:-23
LKMNH Konsolide 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 4212406 Yýllýk Deð%:-11 Ana Ortaklýk Paylarý: 2474594 Yýllýk Deð%:-23
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : LKMNH
25.05.2017 tarihinde LOKMAN HEKÝM ENGÜRÜSAÐ SAÐLIK, TURÝZM, EÐÝTÝM HÝZMETLERÝ VE ÝNÞAAT TAAHHÜT A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 5,18 - 5,21-TL fiyat aralýðýndan 8.160 adet alýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Geri Alým programý çerçevesinde gerçekleþtirilen iþlemle birlikte LOKMAN HEKÝM ENGÜRÜSAÐ SAÐLIK, TURÝZM, EÐÝTÝM HÝZMETLERÝ VE ÝNÞAAT TAAHHÜT A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 25.05.2017 tarihi itibariyle %5,14 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/609261
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
faliyet raporuna ulaþabilen var mý...kar niye düþük gelmiþ acaba...bugünler de düþüþ egiliminde ama þirket geri alým yapmasý güzel birþey bakalým neler olacak...
KAP'taki iki haberi okudum ama hisse pay alýmlarý lot sayýlarý düþük görünmüyor mu? 10.000 lot ve 8.160 lot. Baþka geri alým yapacaklar mý?
lkmn bizi verem ettin zarar gýrtlaða dayandý
Yer Ýmleri