Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
2.676.300,00 10% 2,68 Mn 2.676.300,00 / 2.676.300,00
3,30 10% 391,64 Mn 3,05 / 3,30
2,86 10% 33,28 Mn 2,66 / 2,86
232,10 10% 377,46 Mn 211,40 / 232,10
60,50 10% 48,59 Mn 59,10 / 60,50
14,21 -24.41% 6,58 Mn 11,10 / 18,00
12,33 -10% 3,38 Mr 12,33 / 14,07
42,84 -10% 166,40 Mn 42,84 / 49,14
153,90 -10% 27,70 Mn 153,90 / 153,90
45,10 -9.98% 8,20 Mn 45,10 / 48,38
317,00 8.56% 34,85 Mr 307,50 / 321,00
251,00 -3.46% 23,21 Mr 240,20 / 253,75
362,25 5.92% 19,08 Mr 338,00 / 366,50
14,09 7.56% 13,24 Mr 13,89 / 14,39
75,75 9.39% 12,04 Mr 73,75 / 76,15
17,45 5.06% 1,30 Mr 17,23 / 17,69
207,30 1.27% 5,74 Mr 207,30 / 215,70
726,50 5.98% 5,72 Mr 710,00 / 739,50
90,95 4.24% 1,14 Mr 89,75 / 92,10
111,90 4.68% 298,61 Mn 110,50 / 113,70
29,28 6.32% 256,04 Mn 28,50 / 29,50
10,28 1.38% 257,76 Mn 10,27 / 10,52
81,70 2.9% 665,54 Mn 81,05 / 83,45

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 138/185 lklk ... 3888128136137138139140148 ... SonSon
Arama sonucu : 1473 madde; 1,097 - 1,104 aras.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Salk

1. Dier forumda bedelli yapacak deniyor....Bilgisi olan varm...

2. temett

Alnt Originally Posted by Hisseci61 Yazy Oku
    Dier forumda bedelli yapacak deniyor....Bilgisi olan varm...
    bedelli yok. 4 ocak 2021 de nakit temett var. hisse bana 11 kuru.

esas beklenti yl sonu bilanosunda sat ve karll 9 aylkta ok iyi geldi. covid 19 testleri de ciroyu ykseltiyor. ylsonu bilano gelmeden 19 - 20 liralar grr.

hareket ncesi mal toplanyor, biraz sabrla en az %60 kar yakndr.

hastaneler souk depolamaya eczanelere gre daha uygun zellikle avrupa alarndan da zel hastaneler iyi pay alacaklar. bu hissede potansiyel yksek. sabrla olacaktr. ocak banda temett verdiinde en az 15-16 lira olacaktr.

3. TARKATA YAKIN OL,SEVG LE ARSA TAHSS YAPILSIN

Celal Eren elik

Efendim malumunuz lkemizde en moda ve revata eylerden bir tanesi vakf kurmak Tabii vakf konusu Trk tarihinde ok ok eskiye dayanan bir Gelenek ve yzlerce yllk bir gemii var.Lakin AKP iktidar bu Vakf olayn baya bir tersinden anlayp vakflar millete yarar salayacak kurumlar olmak yerine kendisine rant salayacak kurululara evirdiinden bu yana ne kadar yanda AKPli varsa bir vakf kuruyor ve bu vakflar zerinden ok ciddi rantlar elde ediliyor.

Ha tabii bu arada mutlaka vurgulayalm, vakf iinden rant elde edecekseniz yle sradan bir AKPli olmanz yetmiyor vakf mutlaka bir tarikata yakn olacak Hele bir de skenderpaa Cemaat yahut orijinal ismi ile Gmhanevi Tekkesine yakn isimlerden teekkl eden bir vakf kurduysanz bak siz o zaman kaplar nasl teker teker alyor,ileriniz nasl Ball kaymakl yrmeye balyor

Evet yazmzn girizgahndan mutlak surette anlayacanz zere bugn sizlere harika bir Ball kaymakl vakf hikayesini anlatacaz

Evet efendim haydi balayalm o zaman

Tarih yapraklar 1978 yln gsterdiinde Ankarada sessiz sedasz bir vakf kuruluyordu ve bu vakfn ismi SEVG KURAN KURSU MAM HATP VE YKSEK OKUL ORENCLERN KORUMA ETM VAKFI

1980 askeri darbesinin hemen ncesinde kurulan ve eitim alannda faaliyet gstermeyi amalayan SEVG VAKFI araya askeri darbenin girmesi ile ok fazla etkin ekilde faaliyet yrtemez

1990l yllarla birlikte Trkiyede siyasal slam ile birlikte siyasal sermayenin i adamlarnn oluturduu YEL SERMAYE de bymeye balamtr. Ne alakas var siyasal islamn,yeil sermayenin bir eitim amal vakf ile demeyin siz notunuzu aln ve okumaya devam edin efendim

Dedik ya efendim 1990l yllar Trkiyede Refah Partisi ncl ile Siyasal slamn ykselie getii ve o dnem Anadolu kaplanlar olarak adlandrlp,ksa sre sonra MSADa evrilecek byk YEL SERMAYEnin palazland dnem

1994 yerel seimlerinde Ankaray Refah Partili Melih Gkek kazanrken,Ankarann Sincan ilesinin belediye bakanln ise yine Refah Partili Bekir Yldz kazanyordu...

Bekir Yldz,Sincanda yle icraatlara imza atyordu ki 28 ubata giden srete TSKnn gz adeta Ankarada rticai faaliyetlerin kalesi olan Sincana evrilmitiNitekim yine Sincanda dzenlenen Kuds gsterileri sonrasnda tanklar Sincan caddelerinde yryecek, dnemin Kudretli Paas evik Bir Demokarasiye balans ayar ektik diyecek ve ksa sre sonrasnda gerekleecek 28 ubat post-modern darbesinin fitili Sincanda atelenecekti.

28 ubat sreci ile Refah Partisi kapatld ama Siyasal slamn Ankara Sincandaki hakimiyeti de zihniyet yaps da milim deimedi

1999 yerel seimlerinde Sincanda seimleri kazanan ise kapatlan Refah Partisinin yerine kurulmu olan Fazilet Partisiydi ve belediye bakanlna seilen isem bu kez Rstem Alnba olacakt

Dedik ya Zihniyet milim deimemiti diyeEfendim Rstem Altnba da grevi dneminde yapt icraatlar ile kendisinden nce bakanlk yapan ve Sincan rticai faaliyetlerin kalesi ve sembol haline getiren Bekir Yldz zerre aratmad.

Evet Rstem Altnba ismine ksa sre sonra geri dnmek zere bir virgl koyarak devam ediyoruz

Bu arada ayn tarihlerde Dr.Mustafa Sar ise Ankara niversitesi Tp Fakltesi Hastalklar blmnde ihtisasn tamamlam ve hemen arkasndan Ankara niversitesi Tp Fakltesi Hastalklar ve Gastroenteroloji kliniinde grev yapmaya balam gen bir hekimdi

2002 ylna gelindiinde AKPnin iktidar olmas ile Dr.Mustafa Sarolu Jet hz ile bir ykseli dnemine girdi.Dr.Mustafa Sarolu 2002 ylnda Engrsa A. Ynetim Kurulu Bakan Yardmcl grevine geldi Ama sadece 7 yl sonra 2009 ylnda Dr.Mustafa Sarolu Engrsa A.ޒyi komple devrald.

Engrsa A.ޒnin bir hastanesi vard:LOKMAN HEKM HASTANES݅

Ancak Dr.Mustafa Sarolu sadece Engrsa A.ޒyi ve Lokman Hekim Hastanesini devralmam, hani 1978 ylnda kurulmu olan SEVG KURAN KURSU MAM HATP VE YKSEK OKUL ORENCLERN KORUMA ETM VAKFI vard ya; ite bu vakfn da ynetimini almtr ve vakfn ismi 2015 ylnda SEVG VAKFI olarak deimitir.

te bu SEVG VAKFInn ilk Mtevelli Heyeti Bakan ise Sincanda tanklarn yrmesine sebebiyet veren dnemin Sincan Belediye Bakan Rstem Altnba olacaktr. Rstem Altnban en nemli zellii tpk Necmettin Erbakan,tpk Recep Tayyip Erdoan,tpk Kemal Unaktan,tpk Korkut zal ve tpk Fahrettin Koca gibi skenderpaa Cemaatinin yahut orijinal ad ile GMHANEV TEKKESݔne mensup olmasdr

SEVGݔ gzel eydir ve adm adm byyecektir..

Efendim AKPde Cumhurbakanlna Recep Tayyip Erdoann seilmesinin sonrasnda partideki Genel Bakanlk makam iin devir-teslim yaplm Erdoann iaret ettii Ahmet Davutolu AKP Genel Bakanl grevine seilmitir.

Davutolu bu dnemde salna daha bir zen gstermeye balamtr ve o dnemde kendisinin yanndan ayrlmayan bir doktor dikkat ekmektedir.O doktorun ismi Celil Gerdir. Celil Ger, bu yaknln dln ksa sre sonra alacak ve Davutolu liderliinde AKPnin girdii 2015 seimlerinde AKPden Tokat Milletvekili seilecek ayn zamanda BABAKANLIK SALIK KOORDNATR olarak atanacaktr

te ayn Celil Ger karmzda Sevgi Vakfnn mtevelli heyet yesi olarak kmaktadr

16 Nisan 2017 Anayasa referandumu iin AKP zellikle stanbul,Ankara ve zmirde ok youn bir alma yrtmektedir

AKP bu almalarnda en ok il tekilatlarna gvenmektedir ve AKP il tekilatlar 24 saat aralksz almaya devam etmektedir.

te bu il tekilatlarndan AKP l Tekilatnda bir isim yapt youn almalar ile dikkat ekmektedir. Bu isim AKP Ankara l Bakan Yardmcs Nazm Bilgendir. Bilgen referandum almalarnda Seim Koordinasyon Merkezlerinin ynetimi gibi ok zorlu bir grevi yrtmektedir.

Ayn Nazm Bilgenin tek gre vi AKP Ankara l Bakan Yardmcl deildir. Zira Nazm Bilgen de ayn zamanda Sevgi Vakfnn mtevelli heyeti yesidir.

SEVG VAKFInn arkasndaki irket az nce de belirttiimiz gibi Dr.Mustafa Sarolunun sahibi olduu LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A.ޅ.

Bu irketin en st dzey yneticilerinden birisi olarak CFO grevini yrten isim ise Sleyman Alper ncezSleyman Alper ncez AKPnin uzun yllar Ankara Yenimahalle le Bakanl grevini yrtm bir isim

Ankarada uzun yllar Altnda Belediye Bakanl yapan,Bykehir adayl 2 kez Direkten dnen ve son seimlerde de AKPnin Ankara Yenimahalle Belediye Bakan Aday olan isim Veysel Tiryaki..

Veysel Tiryaki seimi kaybettikten sonra Trkiye Diyanet Vakfna mtevelli heyeti yesi olarak atand.

Ama daha ncesinde Veysel Tiryaki ile Trkiye Diyabet leri Vakfnn yollar kesimiti.

Veysel Tiryaki Altnda Belediye Bakanl dneminde dnemin AKP Altnda le Bakan dris Atalay ile NSAN VAKFI ad ile bir vakf kurdu.

Ve bu NSAN VAKFI iin Altnda Belediyesi kasasndan tam 14 milyon TL deerinde renci yurdu, dkkn ve sosyokltrel tesis ina edildi. Yani vatandan paras Veysel Tiryakinin kurucusu olduu vakf iin harcanm oldu

Arkada imdi ne alaka Veysel Tiryaki ile SEVG VAKFI demeyin ve okumaya devam edin ltfen

te bu NSAN VAKFI iin Altnda Belediyesi kasasndan milyonlar harcanarak yaplan Kyak yeterli olmam olacak ki, Trkiye Diyanet Vakf NSAN VAKFI iin yaptrlan renci yurdunu8 Veysel Tiryaki Trkiye Diyanet Vakf Mtevelli Heyeti yesi olarak atanr atanmaz ayda 90 bin TLye kiralad.

Peki bu Trkiye Diyanet Vakf adna bu Ball kaymakl kiralamann altnda kimin imzas vard? Dnemin TDV Yurtlar ve Sosyal Tesisler ktisadi letmesi Mdr Yavuz Kocamn

Peki Yavuz Kocam biz nerede gryoruz dersiniz? Bingo! SEVG VAKFInn arkasndaki irket olup Lokman Hekim Hastanelerinin de sahibi olan LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A.. Ynetim Kurulu yesi olarak

Veysel Tiryaki Yenimahalle Belediye Bakan Aday olduunda seim kampa nyas boyunca en yakn mesaiyi kimle yapt? Tabii ki ayn zamanda LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..nin CFOsu olan Sleyman Alper ncez ile

Biz dedik size ama Veysel Tiryaki ne alaka imdi? demeyin diye

Efendim Ankara evre ehircilik l Mdrl, 2019 ylnda Ankarann Beytepe Mahallesindeki 35 bin metrekarelik arazi iin nazm imar plan deiiklii yaparak bu devasa alan zerinde Milli Eitim Bakanlna tahsisli arazinin tahsisini kaldrd. Yaplan bu deiikliklerinden ardndan 35 bin metrekarelik arazi Trkiye Verimlilik Vakfna devredildi Bu olay yaand dnemde kamuoyunda ok ses getirmi ve tartmalara da yol amt.

Ama burada tahsisin yapld Trkiye Verimlilik Vakf sradan bir vakf deildi elbette

Amman efendim bu Trkiye Verimlilik Vakf mtevelli heyeti yldzlar geidi gibiydi...

AKPnin yan ubesi gibi olan vakf ayn zamanda Ankara Bilim niversitesinin de kurucu vakf olma zelliini tarken, ynetim kurulu bakanln AKP Ankara l Bakan Yardmclarndan Cemalettin Kmrc yapmaktayd.

Bu kymetli arsann tahsisini yapan Ankara evre ehircilik l Mdrlnn bal olduu evre ve ehircilik Bakanlnda 2014 ylndan bu yana Bakanlk Maviri olarak grev yapan A aatay Dikmen vakfn ynetim kurulu bakan yardmcs

AKP Yenimahalle Belediye Meclis yesi ve Ankara Bykehir Belediye Meclis yesi Ali Demirda yine ynetim kurulu yesi

Ve Trkiye Verimlilik Vakfnn o yldzlar geidi gibi olan ynetiminde bir isim daha var.:Uzun yllar AKP ankaya le Bakan Yardmcln yapan,Karate Federasyonu ile Wushu Federasyonunda da ynetim kurulu yelii yapm olan mer Gkta...

te maallah on parmanda on marifet olan Trkiye Verimlilik Vakf Ynetim Kurulu yesi mer Gkta biz ayn zamanda LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..Ynetim Kurulu yesi olarak grmekteyiz

2017 ylnn Aralk aynda tm gazetelerin arka sayfalarn tam sayfa olarak bir gazete ilan sslemektedir

landa yeni kurulmu bir vakf niversitesinin rektr bata Cumhurbakan Erdoan olmak zere,Babakan, bakanlara ile YK Bakanna vgler dzlyor ve teekkrler sunuluyordu

te o gazetelere o tam sayfa Teekkr ilann veren LOKMAN HEKM NVERSTES,o rektrn ad ise Rektr Prof. Dr. Ali Koardr

Rektr Prof. Dr. Ali Koar ilerleyen zaman zarfnda da resmi sosyal medya hesabn CHP Genel Bakan ve Millet ttifakna hakaret etmek ve AKP propagandas yapmak iin kullanlacak bir sre sonra bu kadar Yadanlk yapmas tepki ekince Rektrlk grevinden alnarak Lokman Hekim niversitesinde Tp Fakltesinde retim yesi olarak TENZL- RTBE alacaktr.

Bu arada LOKMAN HEKM NVERSTES de tahmin edeceiniz zere SEVG VAKFIna ait olan bir niversitedir.

imdi efendim Ankaray bilenler bilir Eskiehir Tolu olarak adlandrlan blgede bulunan araziler son derece deerli arazilerdir.

te Ankarann bu en deerli arazilerinin bulunduu lokasyonda belirli araziler evre ve ehircilik Bakanlna aittir

Bakanla bal bu arazilerden birisi iin ok eitli kurum ve kurulular yllardan beri eitli bavurular yaparak arsann kendilerine tahsis edilmesini istiyorlar, bu kymetli arazi iin araya ricaclar ve araclar sokuluyor ancak evre ve ehircilik Bakanl 176 bin metrekare byklndeki bu Elmas deerindeki araziyi kimseye vermiyordu.

te efendim bu son derece kymetli arazi iin daha 3 senelik mazisi olan LOKMANM HEKM NVERSTES de bavuru yaptnda kimse ilk nceleri ciddiye bile almamt

Ama efendim ne oldu? Eyll ay itibariyle Eskiehir Yolu zerinde bulunan 1767 bin metrekarelik Elmas deerinde olan milyonlarca TL deerindeki bu arazi ak diye LOKMAN HEKM NVERSTESݒne tahsis edildi.

Nasl gzel mi?

Kendisine gsterilen bu SEVGݔ ile byyen bu gzide vakfmzn temel amalarnda birisi ise Gerekli grlen yerlere Kuran kursu, imam hatip okulu ve yksek slam Enstits iin lzumlu binay kiralayarak, satn alarak veya ina ederek temin etmek; tadilat, bakm ve onarmlarn salamak olarak belirlenmitir.

te taraftan bu gzide vakfmz alnan bir karar ile vergiden de muaf tutulmutur.

Ve daha enteresan salk,st rnleri,taaht alannda faaliyet gsteren LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..nin arka plannda sahibi olduu bu vakfa ciddi miktarda para aktard ve bu parann vergiden muaf vakf zerinden sisteme dahil edildii iddialar bulunmakta..

LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..nin Sevgi Vakfna para aktarp aktarmad, bu paralarn nereye kanalize edildiine dair resmi makamlara yazlan pek ok soru dilekesi ise annda Buhar olmakta, hi birisine yant verilmemekte

Nasl sevgili okurlarmz? Memlekette vakf kurmak gze i

Bir tekkeye de srtnz dayadysanz ite byle SEVGݔ ile bytrler sizi

Arakanzda bir tekke,tarikat,AKPli vekil yoksa vakf iini falan hi aklnzdean geirmeyin,yaadnza dua edin memlekette

Zira AKPnin SEVGݔ anlay Rabbena hep bana eklinde zetlenebilecek bir anlay,o nedenle hi girmeyin bu toplara

yi Uykular Trkiyem, her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan

4. Kefen paralar olsun...

5. Ne biim firma ya bu.Byle halka ak irket mi olur.Bir tane olumlu haberlerini grmedim.Ya siyaset ya tarikat haberleri.Byle giderse borsada kayyum atanacak ilk firma bunlar olur.

6.  Alnt Originally Posted by Mzzonetto Yazy Oku
    TARKATA YAKIN OL,SEVG LE ARSA TAHSS YAPILSIN

Celal Eren elik

Efendim malumunuz lkemizde en moda ve revata eylerden bir tanesi vakf kurmak… Tabii vakf konusu Trk tarihinde ok ok eskiye dayanan bir “Gelenek” ve yzlerce yllk bir gemii var.Lakin AKP iktidar bu “Vakf” olayn baya bir tersinden anlayp vakflar millete yarar salayacak kurumlar olmak yerine kendisine rant salayacak kurululara evirdiinden bu yana ne kadar yanda AKP’li varsa bir vakf kuruyor ve bu vakflar zerinden ok ciddi rantlar elde ediliyor.

Ha tabii bu arada mutlaka vurgulayalm, vakf iinden rant elde edecekseniz yle sradan bir AKP’li olmanz yetmiyor vakf mutlaka bir tarikata yakn olacak… Hele bir de skenderpaa Cemaat yahut orijinal ismi ile Gmhanevi Tekkesi’ne yakn isimlerden teekkl eden bir vakf kurduysanz bak siz o zaman kaplar nasl teker teker alyor,ileriniz nasl “Ball kaymakl” yrmeye balyor…

Evet yazmzn girizgahndan mutlak surette anlayacanz zere bugn sizlere harika bir “Ball kaymakl” vakf hikayesini anlatacaz…

Evet efendim haydi balayalm o zaman…

Tarih yapraklar 1978 yln gsterdiinde Ankara’da sessiz sedasz bir vakf kuruluyordu ve bu vakfn ismi SEVG KURAN KURSU MAM HATP VE YKSEK OKUL ORENCLERN KORUMA ETM VAKFI…

1980 askeri darbesinin hemen ncesinde kurulan ve eitim alannda faaliyet gstermeyi amalayan SEVG VAKFI araya askeri darbenin girmesi ile ok fazla etkin ekilde faaliyet yrtemez…

1990’l yllarla birlikte Trkiye’de siyasal slam ile birlikte siyasal sermayenin i adamlarnn oluturduu “YEL SERMAYE” de bymeye balamtr. “Ne alakas var siyasal islamn,yeil sermayenin bir eitim amal vakf” ile demeyin siz notunuzu aln ve okumaya devam edin efendim…

Dedik ya efendim 1990’l yllar Trkiye’de Refah Partisi ncl ile Siyasal slam’n ykselie getii ve o dnem “Anadolu kaplanlar” olarak adlandrlp,ksa sre sonra MSAD’a evrilecek byk “YEL SERMAYE”nin palazland dnem…

1994 yerel seimlerinde Ankara’y Refah Partili Melih Gkek kazanrken,Ankara’nn Sincan ilesinin belediye bakanln ise yine Refah Partili Bekir Yldz kazanyordu...

Bekir Yldz,Sincan’da yle icraatlara imza atyordu ki 28 ubat’a giden srete TSK’nn gz adeta Ankara’da “rticai faaliyetlerin kalesi” olan Sincan’a evrilmiti…Nitekim yine Sincan’da dzenlenen Kuds gsterileri sonrasnda tanklar Sincan caddelerinde yryecek, dnemin “Kudretli Paas” evik Bir “Demokarasiye balans ayar ektik” diyecek ve ksa sre sonrasnda gerekleecek 28 ubat post-modern darbesinin fitili Sincan’da atelenecekti.

28 ubat sreci ile Refah Partisi kapatld ama Siyasal slam’n Ankara Sincan’daki hakimiyeti de zihniyet yaps da milim deimedi…

1999 yerel seimlerinde Sincan’da seimleri kazanan ise kapatlan Refah Partisi’nin yerine kurulmu olan Fazilet Partisi’ydi ve belediye bakanlna seilen isem bu kez Rstem Alnba olacakt…

Dedik ya “Zihniyet milim deimemiti” diye…Efendim Rstem Altnba da grevi dneminde yapt icraatlar ile kendisinden nce bakanlk yapan ve Sincan’ “rticai faaliyetlerin kalesi” ve sembol haline getiren Bekir Yldz’ zerre aratmad.

Evet Rstem Altnba ismine ksa sre sonra geri dnmek zere bir virgl koyarak devam ediyoruz…

Bu arada ayn tarihlerde Dr.Mustafa Sar ise Ankara niversitesi Tp Fakltesi Hastalklar blmnde ihtisasn tamamlam ve hemen arkasndan Ankara niversitesi Tp Fakltesi Hastalklar ve Gastroenteroloji kliniinde grev yapmaya balam gen bir hekimdi…

2002 ylna gelindiinde AKP’nin iktidar olmas ile Dr.Mustafa Sarolu “Jet hz” ile bir ykseli dnemine girdi.Dr.Mustafa Sarolu 2002 ylnda Engrsa A. Ynetim Kurulu Bakan Yardmcl grevine geldi… Ama sadece 7 yl sonra 2009 ylnda Dr.Mustafa Sarolu Engrsa A.’yi komple devrald.

Engrsa A.’nin bir hastanesi vard:LOKMAN HEKM HASTANES…

Ancak Dr.Mustafa Sarolu sadece Engrsa A.’yi ve Lokman Hekim Hastanesi’ni devralmam, hani 1978 ylnda kurulmu olan SEVG KURAN KURSU MAM HATP VE YKSEK OKUL ORENCLERN KORUMA ETM VAKFI vard ya; ite bu vakfn da ynetimini almtr ve vakfn ismi 2015 ylnda SEVG VAKFI olarak deimitir.

te bu SEVG VAKFI’nn ilk Mtevelli Heyeti Bakan ise Sincan’da tanklarn yrmesine sebebiyet veren dnemin Sincan Belediye Bakan Rstem Altnba olacaktr. Rstem Altnba’n en nemli zellii tpk Necmettin Erbakan,tpk Recep Tayyip Erdoan,tpk Kemal Unaktan,tpk Korkut zal ve tpk Fahrettin Koca gibi skenderpaa Cemaati’nin yahut orijinal ad ile “GMHANEV TEKKES”ne mensup olmasdr…

“SEVG” gzel eydir ve adm adm byyecektir..

Efendim AKP’de Cumhurbakanl’na Recep Tayyip Erdoan’n seilmesinin sonrasnda partideki Genel Bakanlk makam iin devir-teslim yaplm Erdoan’n iaret ettii Ahmet Davutolu AKP Genel Bakanl grevine seilmitir.

Davutolu bu dnemde salna daha bir zen gstermeye balamtr ve o dnemde kendisinin yanndan ayrlmayan bir doktor dikkat ekmektedir.O doktorun ismi Celil Ger’dir. Celil Ger, bu yaknln dln ksa sre sonra alacak ve Davutolu liderliinde AKP’nin girdii 2015 seimlerinde AKP’den Tokat Milletvekili seilecek ayn zamanda BABAKANLIK SALIK KOORDNATR olarak atanacaktr…

te ayn Celil Ger karmzda Sevgi Vakf’nn mtevelli heyet yesi olarak kmaktadr…

16 Nisan 2017 Anayasa referandumu iin AKP zellikle stanbul,Ankara ve zmir’de ok youn bir alma yrtmektedir…

AKP bu almalarnda en ok il tekilatlarna gvenmektedir ve AKP il tekilatlar 24 saat aralksz almaya devam etmektedir.

te bu il tekilatlarndan AKP l Tekilatnda bir isim yapt youn almalar ile dikkat ekmektedir. Bu isim AKP Ankara l Bakan Yardmcs Nazm Bilgen’dir. Bilgen referandum almalarnda Seim Koordinasyon Merkezlerinin ynetimi gibi ok zorlu bir grevi yrtmektedir.

Ayn Nazm Bilgen’in tek gre vi AKP Ankara l Bakan Yardmcl deildir. Zira Nazm Bilgen de ayn zamanda Sevgi Vakf’nn mtevelli heyeti yesidir.

SEVG VAKFI’nn arkasndaki irket az nce de belirttiimiz gibi Dr.Mustafa Sarolu’nun sahibi olduu LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A.….

Bu irketin en st dzey yneticilerinden birisi olarak CFO grevini yrten isim ise Sleyman Alper ncez…Sleyman Alper ncez AKP’nin uzun yllar Ankara Yenimahalle le Bakanl grevini yrtm bir isim…

Ankara’da uzun yllar Altnda Belediye Bakanl yapan,Bykehir adayl 2 kez “Direkten dnen” ve son seimlerde de AKP’nin Ankara Yenimahalle Belediye Bakan Aday olan isim Veysel Tiryaki..

Veysel Tiryaki seimi kaybettikten sonra Trkiye Diyanet Vakf’na mtevelli heyeti yesi olarak atand.

Ama daha ncesinde Veysel Tiryaki ile Trkiye Diyabet leri Vakf’nn yollar kesimiti.

Veysel Tiryaki Altnda Belediye Bakanl dneminde dnemin AKP Altnda le Bakan dris Atalay ile NSAN VAKFI ad ile bir vakf kurdu.

Ve bu NSAN VAKFI iin Altnda Belediyesi kasasndan tam 14 milyon TL deerinde renci yurdu, dkkn ve sosyokltrel tesis ina edildi. Yani vatandan paras Veysel Tiryaki’nin kurucusu olduu vakf iin harcanm oldu…

“Arkada imdi ne alaka Veysel Tiryaki ile SEVG VAKFI” demeyin ve okumaya devam edin ltfen…

te bu NSAN VAKFI iin Altnda Belediyesi kasasndan milyonlar harcanarak yaplan “Kyak” yeterli olmam olacak ki, Trkiye Diyanet Vakf NSAN VAKFI iin yaptrlan renci yurdunu8 Veysel Tiryaki Trkiye Diyanet Vakf Mtevelli Heyeti yesi olarak atanr atanmaz ayda 90 bin TL’ye kiralad.

Peki bu Trkiye Diyanet Vakf adna bu “Ball kaymakl” kiralamann altnda kimin imzas vard? Dnemin TDV Yurtlar ve Sosyal Tesisler ktisadi letmesi Mdr Yavuz Kocam’n…

Peki Yavuz Kocam’ biz nerede gryoruz dersiniz? Bingo! SEVG VAKFI’nn arkasndaki irket olup Lokman Hekim Hastanelerinin de sahibi olan LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..… Ynetim Kurulu yesi olarak…

Veysel Tiryaki Yenimahalle Belediye Bakan Aday olduunda seim kampa nyas boyunca en yakn mesaiyi kimle yapt? Tabii ki ayn zamanda LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..‘nin CFO’su olan Sleyman Alper ncez ile…

Biz dedik size ama “Veysel Tiryaki ne alaka imdi?” demeyin diye…

Efendim Ankara evre ehircilik l Mdrl, 2019 ylnda Ankara’nn Beytepe Mahallesi’ndeki 35 bin metrekarelik arazi iin nazm imar plan deiiklii yaparak bu devasa alan zerinde Milli Eitim Bakanl’na tahsisli arazinin tahsisini kaldrd. Yaplan bu deiikliklerinden ardndan 35 bin metrekarelik arazi Trkiye Verimlilik Vakf’na devredildi… Bu olay yaand dnemde kamuoyunda ok ses getirmi ve tartmalara da yol amt.

Ama burada tahsisin yapld Trkiye Verimlilik Vakf sradan bir vakf deildi elbette…

Amman efendim bu Trkiye Verimlilik Vakf mtevelli heyeti yldzlar geidi gibiydi...

AKP’nin yan ubesi gibi olan vakf ayn zamanda Ankara Bilim niversitesi’nin de kurucu vakf olma zelliini tarken, ynetim kurulu bakanln AKP Ankara l Bakan Yardmclarndan Cemalettin Kmrc yapmaktayd.

Bu kymetli arsann tahsisini yapan Ankara evre ehircilik l Mdrl’nn bal olduu evre ve ehircilik Bakanl’nda 2014 ylndan bu yana Bakanlk Maviri olarak grev yapan A aatay Dikmen vakfn ynetim kurulu bakan yardmcs…

AKP Yenimahalle Belediye Meclis yesi ve Ankara Bykehir Belediye Meclis yesi Ali Demirda yine ynetim kurulu yesi…

Ve Trkiye Verimlilik Vakf’nn o yldzlar geidi gibi olan ynetiminde bir isim daha var.:Uzun yllar AKP ankaya le Bakan Yardmcln yapan,Karate Federasyonu ile Wushu Federasyonunda da ynetim kurulu yelii yapm olan mer Gkta...

te maallah on parmanda on marifet olan Trkiye Verimlilik Vakf Ynetim Kurulu yesi mer Gkta’ biz ayn zamanda LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..Ynetim Kurulu yesi olarak grmekteyiz…

2017 ylnn Aralk aynda tm gazetelerin arka sayfalarn tam sayfa olarak bir gazete ilan sslemektedir…

landa yeni kurulmu bir vakf niversitesinin rektr bata Cumhurbakan Erdoan olmak zere,Babakan, bakanlara ile YK Bakan’na vgler dzlyor ve teekkrler sunuluyordu…

te o gazetelere o tam sayfa “Teekkr” ilann veren LOKMAN HEKM NVERSTES,o rektrn ad ise Rektr Prof. Dr. Ali Koar’dr…

Rektr Prof. Dr. Ali Koar ilerleyen zaman zarfnda da resmi sosyal medya hesabn CHP Genel Bakan ve Millet ttifak’na hakaret etmek ve AKP propagandas yapmak iin kullanlacak bir sre sonra bu kadar “Yadanlk” yapmas tepki ekince Rektrlk grevinden alnarak Lokman Hekim niversitesi’nde Tp Fakltesinde retim yesi olarak “TENZL- RTBE” alacaktr.

Bu arada LOKMAN HEKM NVERSTES de tahmin edeceiniz zere SEVG VAKFI‘na ait olan bir niversitedir.

imdi efendim Ankara’y bilenler bilir Eskiehir Tolu olarak adlandrlan blgede bulunan araziler son derece deerli arazilerdir.

te Ankara’nn bu en deerli arazilerinin bulunduu lokasyonda belirli araziler evre ve ehircilik Bakanl’na aittir…

Bakanla bal bu arazilerden birisi iin ok eitli kurum ve kurulular yllardan beri eitli bavurular yaparak arsann kendilerine tahsis edilmesini istiyorlar, bu kymetli arazi iin araya ricaclar ve araclar sokuluyor ancak evre ve ehircilik Bakanl 176 bin metrekare byklndeki bu “Elmas deerindeki” araziyi kimseye vermiyordu.

te efendim bu son derece kymetli arazi iin daha 3 senelik mazisi olan LOKMANM HEKM NVERSTES de bavuru yaptnda kimse ilk nceleri ciddiye bile almamt…

Ama efendim ne oldu? Eyll ay itibariyle Eskiehir Yolu zerinde bulunan 1767 bin metrekarelik “Elmas deerinde” olan milyonlarca TL deerindeki bu arazi ak diye LOKMAN HEKM NVERSTES’ne tahsis edildi.

Nasl gzel mi?

Kendisine gsterilen bu “SEVG” ile byyen bu gzide vakfmzn temel amalarnda birisi ise “Gerekli grlen yerlere Kur’an kursu, imam hatip okulu ve yksek slam Enstits iin lzumlu binay kiralayarak, satn alarak veya ina ederek temin etmek; tadilat, bakm ve onarmlarn salamak” olarak belirlenmitir.

te taraftan bu gzide vakfmz alnan bir karar ile vergiden de muaf tutulmutur.

Ve daha enteresan salk,st rnleri,taaht alannda faaliyet gsteren LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..’nin arka plannda sahibi olduu bu vakfa ciddi miktarda para aktard ve bu parann vergiden muaf vakf zerinden sisteme dahil edildii iddialar bulunmakta..

LOKMAN HEKM ENGRSA SALIK, TURZM, ETM HZMETLER VE NAAT TAAHHT A..’nin Sevgi Vakf’na para aktarp aktarmad, bu paralarn nereye kanalize edildiine dair resmi makamlara yazlan pek ok soru dilekesi ise annda “Buhar” olmakta, hi birisine yant verilmemekte…

Nasl sevgili okurlarmz? Memlekette vakf kurmak gze i…

Bir tekkeye de srtnz dayadysanz ite byle “SEVG” ile bytrler sizi…

Arakanzda bir tekke,tarikat,AKP’li vekil yoksa vakf iini falan hi aklnzdean geirmeyin,yaadnza dua edin memlekette…

Zira AKP’nin “SEVG” anlay “Rabbena hep bana” eklinde zetlenebilecek bir anlay,o nedenle hi girmeyin bu toplara…

yi “Uykular Trkiyem”, her nerede uyuyor ve uyutuluyorsan…
     Alnt Originally Posted by Hisseci61 Yazy Oku
    Kefen paralar olsun...
     Alnt Originally Posted by Ahmetmutlu Yazy Oku
    Ne biim firma ya bu.Byle halka ak irket mi olur.Bir tane olumlu haberlerini grmedim.Ya siyaset ya tarikat haberleri.Byle giderse borsada kayyum atanacak ilk firma bunlar olur.
    Bir irkette yeil sermaye siyaset vakf renci yurdu gibi bileenler varsa uzak duracaksn. Bu tr yaplanmalara kimse scak bakmaz. Ne yatrmc ne halk. Bir yneticisi zel hastaneler dernei bakan olarak pandemi dneminde devletten maddi destek istiyor.Sen irketin kaynaklar ile renci yurdu yapp neye hizmet ediyorsun da devletten yardm bekliyorsun. Yatrmclar uyank olacak borsada ilem gren irketlerin bu tr durumlar spk ya ikayet ederek aratrlmasn salayacak..SPK bltenlerinde artk bunlar mahkemeye verebilirsin gibi ynlendirmeler kyor.
    ‘’
    .................................................. ........................ile ilgili olarak ayrntlar verilen su nedeniyle (varsa) zarara urayan yatrmclarn, genel hkmler erevesinde, yasal koullarn olumas halinde, su tekil eden bahse konu ilemlerde sorumluluu bulunan kiiler aleyhine dava aabilecekleri hususunun Kurulumuz Blteni ile kamuya duyurulmasna karar verilmitir. ‘’

mkan olan ne hastanesinde doktor olur ne niversitesinde hoca olur.Bilgisi olan ne hastanesine gider ne okuluna ocuklarn gnderir.Bir de ynetim kurulu bakan bize gvenen yatrmclarmza teekkr ediyoruz demi aka gibi.Kim gvenir byle bir irkete.

7. Yazlanlarn doruluunu destekler nitelikte borlanarak renci yurdu yapmak ve bunu da bilanolarda yatrm amal gayrimenkul diye klfna uydurmak ok masum grnmyor.

Sektrne yaplmayan yatrm ve para transferlerine otoriteler ve yatrmclar phe ile bakmal.

Borlanarak yatrm amal gayrimenkul yaplmaz.

Yatrm amal gayrimenkuln varken de yksek faiz ile borlanmaya devam edilmez.

Bunlar doann kanunlarna aykr durumlardr.

Neresinden bakarsanz tutarszlklar sz konusu.

Sayfa 138/185 lklk ... 3888128136137138139140148 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •