Kýymetli paydaþlarýmýz,
Salgýný yenmeye yönelik faaliyetler tüm hýzýyla devam ederken yýlýn üçüncü çeyreðinde, aþýlama oranlarýndaki artýþa raðmen yeni varyantlarýn ortaya çýkmasý global ekonomideki momentumu zayýflatmýþ ve normalleþme sürecinin yavaþlamasýna sebep olmuþtur. Buna baðlý olarak bazý ülkeler büyüme oranlarýný aþaðý yönlü revize etmiþtir. Türkiye’de ise 2.çeyrekteki %21’lik güçlü büyümenin ardýndan sanayi ve hizmet sektörlerinin katkýlarýyla yýl sonu büyümenin % 9-10 arasýnda olacaðý tahmin edilmektedir
************************************************** **********************************
Yönetim kurulu baþkanýnýn faaliyet raporunda kýymetli paydaþlarýmýz diye baþlayan fakat ortaya konulan tutum ve davranýþlar nedeniyle bunun koca bir yalan olduðunu anlayan bir yatýrýmcý olarak;
Global ekonomide momentum zayýflamýþ ve bazý ülkeler büyüme oranýný azaltmýþ gibi ukalaca açýklamalar yapmak yerine, yönettiðin þirketin deðeri neden sektör ortalamalarýnýn altýnda olduðunu açýkla.
Neden?
Þirketin deðerine bakmadan kýymetli paydaþlarýmýz demek dünyanýn en samimiyetsiz yaklaþýmý.

Yer Ýmleri