Lokumun reisi Mustafa başgan sankim biras gasa gelmiş

http://www.haberler.com/lokman-hekim...274167-haberi/

Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sarıoğlu Açıklaması
17 Şubat 2017 Cuma 10:49
Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıoğlu, bu yıl sağlık sektöründe önemli yatırımların ve iyileştirmelerin yaşanacağını belirterek, "Biz de İstanbul ve Anadolu'da yeni yatırımlar yaparak ve Lokman Hekim Üniversitesini kurarak sektörün büyümesine destek vereceğiz.

17 Şubat 2017 Cuma 10:49
Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıoğlu, bu yıl sağlık sektöründe önemli yatırımların ve iyileştirmelerin yaşanacağını belirterek, "Biz de İstanbul ve Anadolu'da yeni yatırımlar yaparak ve Lokman Hekim Üniversitesini kurarak sektörün büyümesine destek vereceğiz.

Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarıoğlu, bu yıl sağlık sektöründe önemli yatırımların ve iyileştirmelerin yaşanacağını belirterek, "Biz de İstanbul ve Anadolu'da yeni yatırımlar yaparak ve Lokman Hekim Üniversitesini kurarak sektörün büyümesine destek vereceğiz." ifadesini kullandı.

Sarıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Borsa İstanbul'da işlem gören tek sağlık kuruluşu olan şirketin 2016 yılı faaliyet raporları hakkında bilgi vererek, 2017 hedeflerine ve sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'de son dönemde gerek sağlık turizmi, gerekse hastanecilik hizmetleri alanında önemli gelişmelerin yaşandığını, kamu ve özel sektör eliyle insan sağlığına hak ettiği değerin verildiğini belirten Sarıoğlu, "Artık ülkemizde otel konforunda odaları bulunan hastanelerle hizmet veriliyor. Ülkemizin hastaneleri yenileniyor, yoğun bakım üniteleri düzenleniyor, yatak kapasitesi ve uzman doktor kalitesi artıyor." görüşlerine yer verdi.

Sağlık sektöründeki yatırımların ve iyileştirmelerin bu yıl içerisinde artarak devam edeceğine dikkati çeken Sarıoğlu, Lokman Hekim Sağlık Grubu olarak bu dönemde büyümeye devam edeceklerini vurguladı.

Sarıoğlu, Ankara ve Van'daki hizmet ağlarını İstanbul ve Anadolu'da yapacakları yatırımlarla ülke geneline yayacaklarını da ifade ederek, şunları kaydetti:

Settöre yön veren duayen kişi Mustafa başgan sektörde önemli yatarımlar olaçek demiş

Açaba bir şifre bir ip uçu mu deyor burada

İstanbol da olaças demiş muhahaha

Nasssı olaçan başgan yaff hele bir anlat ta bilek yane

Koyden indip şehere gittim filminteki gibi ben keldim istanboldan hastana alaçam deme vallah billah atama gülerler

Var mı parası bol tanıtıklar hahaha

Başgan işini bilir yafff lokumun reisi sonuçta karışmayın önünten kaçılın