-
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...66a4bd2f4f3843
Sirket ortaklarindan biri 5,74 den ve 5,73 den yaklasik 100 000 lot satmis, her kes cikmasini bekliyomus, patronu da, hisse yatirimcisida butun her kesin gozu ekran da imis vay be , investing de yorumlar burda yazanlar , yazilanlar lanetli bir kagitmi bu arkadas anlamadim..... her kes hamlesini yapmis , tahtaciyi mala bogmuslar anlasilan .......
-

Originally Posted by
Bay Tomi
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...66a4bd2f4f3843
Sirket ortaklarindan biri 5,74 den ve 5,73 den yaklasik 100 000 lot satmis, her kes cikmasini bekliyomus, patronu da, hisse yatirimcisida butun her kesin gozu ekran da imis vay be , investing de yorumlar burda yazanlar , yazilanlar lanetli bir kagitmi bu arkadas anlamadim..... her kes hamlesini yapmis , tahtaciyi mala bogmuslar anlasilan .......
Bu haber sabah geldi....Hisse gayet iyi duruyor nasıl lanetli oluyorki? Küçük ortak paraya sıkışmış satmış ak yatırım üzerinden.Aynı kişi sanırım bugün alım yaptı ak yatırım 31500 lot artıda.
-

Originally Posted by
Hitit
Bu haber sabah geldi....Hisse gayet iyi duruyor nasıl lanetli oluyorki? Küçük ortak paraya sıkışmış satmış ak yatırım üzerinden.Aynı kişi sanırım bugün alım yaptı ak yatırım 31500 lot artıda.

Aslinda Hitit Sirket buyuk ortagi Nedim Menda Hisse satin alan credit suis den kac aldi tahmini 3,70 Tl , diger ortak sattim diyo kac 5,74 Tl aradaki farki goruyosun dimi
Son düzenleme : Bay Tomi; 24-10-2018 saat: 22:16.
-
Garfanın bilançosu gelmiş -19 milyon zarar var deniyor sayfasında
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
twilight1517
Garfanın bilançosu gelmiş -19 milyon zarar var deniyor sayfasında
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
şüpheli alacakları çokmuş o yüzden karşılık ayırmış.Ona özel bir durum.Liderde öyle bir durum yok korkmayın.
-

Originally Posted by
Hitit
şüpheli alacakları çokmuş o yüzden karşılık ayırmış.Ona özel bir durum.Liderde öyle bir durum yok korkmayın.
Teşekkürler sn Hitit..şüpheli alacakları olmasa idi 9 aylık karı ne gelmiş acaba ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
twilight1517
Teşekkürler sn Hitit..şüpheli alacakları olmasa idi 9 aylık karı ne gelmiş acaba ?
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
24 milyon civarı kar gelirdi.
-

Originally Posted by
twilight1517
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twilight sende butun faktoringler var sanirim credit de yazdigini biliyorum , burda bu kagit var , garanti faktoringde varmi sende ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri