Forum çok sessiz,ses cýkar diye nefes bile alýnmýyor. Þirketten beklentiler yönünde bir deðiþiklik yok ama, Umarým bu sessizlik doðru yerde olduðumu iþaret ediyordur.
Yt. Deðildir
Forum çok sessiz,ses cýkar diye nefes bile alýnmýyor. Þirketten beklentiler yönünde bir deðiþiklik yok ama, Umarým bu sessizlik doðru yerde olduðumu iþaret ediyordur.
Yt. Deðildir
1.31 üzerine atýp bu seviyeyi destek yapmadýkça yukarý umut olmaz, 1,31 geçilmedikçe 1.00 seviyesine geri döner yani 1,20-1,30 aralýðýnda daha fazla oyalanamaz
Arkadaþlar hisse dikkatimi çekti, teknik açýdan fena deðil dipten dönüþ emareleri var ancak Temel gözümü korkuttu halka açýklýk yüzde 89 , özkaynaklar 2017 sonunda 90 milyon iken 2018/3Ç bilançoda 71 milyona gerilemiþ , zarar açýklýyor anladýðým kadarýyla temel hoþ deðil. Hisseyi izleyen arkadaþlar sizler ne dersiniz? yapýlmakta olan proje veya beklenti var mý? Þirketin sayfasýnda tüm projeler 2015-2016 senesine ait para baðlamaya deðer mi?
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Bir yýllýk periyotta 4 küsürleri gören kaðýt,hiç olmazsa 2.6 larý görür diye inanýyorum.
Usta haklýsýn da belki senin maliyetin yüksek olduðu için bezmiþsindir ama düþünsene 1veya 1,2 maliyete senede girenleri, illaki bir gün oralara geliçek tabi gercekten iflas vb. Gibi þeyler olmaz ise.
Yt. Deðildir
Yer Ýmleri