Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný 99,49%...Aðzýna kadar full ky dolu,demeki malý kayýn üstüne yýkmýþlar,kyda satmýyor öylece duruyor,normalde böyle zamanlarda þirket el atýyor.
Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný 99,49%...Aðzýna kadar full ky dolu,demeki malý kayýn üstüne yýkmýþlar,kyda satmýyor öylece duruyor,normalde böyle zamanlarda þirket el atýyor.
Hisselerin hesaba geçmesini beklerken kaçtan kucaðýmýza býrakacaklarýný bekliyor olmak.Hisseler hesaba geçen var geçmeyen var,geçenler iþlem yaparken geçmeyenlerin öylece beklemesi hiç adil deðil
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar daha önce de belirtmiþtim. Kuyas ýn halka açýklýk oraný hep yüzde 100 dü Zaten. Çünkü Zaten kuyumcularýn birliðinin sahip olduðu gayrimenkul firmasý. Öte yandan kasaya öyle ya da böyle ksaya 45 milyondan fazla nakit girmiþ durumda. Þirketin 9 aylýðý iyi bekleniyor. Gayrimenkul portföyü saðlam. Ayrýca yönetimi ele geçirmek için deðiiik gruplar zaman zaman toplama da yapar. Buradan gerçek açýklýk oranýný bu nedenle göremezsiniz. Ancak genel kurul yapýldýðýnda ne kadar kaðýt kimi destekliyor onu görürsünüz. Sanki bundan önce olmayan birþey olmuþ kaðýdý tamamen küçük yatýrýmcýya basmýþ gitmiþler gibi bir hava yaratýlýyorsa bu havayý yaratanlara teessüf edilir ancak.
Arkadaþlar olayýn özeti þudur bence. Rüçhan tahtasýnda malý bir güzel yüksek fiyattan küçük yatýrýmcýya kitlediler. Ok. Onlara kazandýrtmamak için de rüçhaný her gün aþaðý sürdüler o da anlaþýlýr. Þimdi de bu kadar olumsuz yazýlar yazýp mecburen rüçhanlarý kullanan ky den malý tekrar almaya çalýþacaklar. Bu süreç zorlu olabilir. Kaðýdý belki de 1,80-1,85 lere sürebilirler. Ancak söylemek istediðim þu. Benim maliywtim rüçhanlarý kullanýnca 2 olacak. Korkmuyorum. Kasým ýn ilk haftasý bilemedin 10 u gibi en geç 9 aylýklar gelecek. O zaman kaðýdýn gerçek deðeri ortaya çýkacal zaten . Bu nedenle hep þunu söylerim. Ne aldýðýný biliyorsan korkmana gerek yok.
Ne yaparlaraa yapsýnlar 9 aylýk bilanço gelene kadar satmak yok.
Saygýlarýmla
Not: bu yazýlanlara bakýp lütfen alým veya satým yapmayýn. Bu yazdýklarým 30 senelik küçük yatýrýmcý olarak kendimin kiþisel görüþleridir. Yalnýz kendi yatýrýmýmý baðlar. Her yatýrýmcý kendi alým satýmýndam kendi sorumludur.
An itibariyle hesaba geçmiþ
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri