DYO bu hissede zamanýnda milleti canýndan bezdirdi,þimdi 9.02 tavanda,bu hisseye yýllarca takýldým 5 sonrasý peþini býraktým,gelinen nokta bu þu an.
***KUYAS*** KUYUMCUKENT GAYRÝMENKUL YATIRIMLARI A.Þ.
( Tasarruf Sahiplerine Satýþ DuyurusuKAP ***KUYAS***
Açýklamalar
Þirket'imizin 100.000.000-TL olarak belirlenen kayýtlý sermaye tavaný içerisinde, 54.437.596,32 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin, 45.562.403,68 TL nakit karþýlýðý Bedelli Sermaye Artýrýmý ile 100.000.000 TL'ye artýrýlmasýna iliþkin olarak yeni pay alma haklarýnýn kullanýmý 16.09.2020 tarihinde baþlayýp 30.09.2020 tarihinde sona ermiþtir. Ortaklarýmýzýn yeni pay alma haklarýný kullanma süresi içinde kullanýlmayan yeni pay alma haklarýna karþýlýk gelen paylarýn toplam nominal deðeri 316.974,995 TL olup, kalan paylar 6.10.2020 -7.10.2020 tarihleri arasýnda 2 iþ günü süreyle Deniz Yatýrým Menkul Kýymetler A.Þ. aracýlýðýyla Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada, nominal bedelinde altýnda kalmamak kaydýyla Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasa' da oluþacak fiyattan satýþa sunulacaktýr. Satýþa sunulacak paylarýn tamamýnýn satýþýnýn 2 iþ gününden önce tamamlanmasý durumunda satýþ sona erdirilecektir. Halka arz yoluyla satýn alýnan paylar, iþlem tarihinden iki iþ günü (T+2) sonra, takas iþleminin Takasbank A.Þ. nezdinde gerçekleþtirilmesini takiben, yatýrýmcýlarýn MKK nezdindeki hesaplarýna aktarýlacaktýr.
Halka arz esaslarýný içeren Tasarruf Sahiplerine Satýþ Duyurusu ekte bilginize sunulmuþtur. Tasarruf Sahiplerine Satýþ Duyurusu' na, Þirketimizin www.kuyas.com.tr ve aracý kuruluþumuz Deniz Yatýrým Menkul Kýymetler A.Þ.'nin www.denizyatirim.com internet adreslerinden de ulaþýlmasý mümkündür.
Yeni pay alma haklarýnýn kullanýlmasý ve kalan paylarýn halka arz edilerek satýlmasý sonrasýnda satýlmayan kýsým için satýn alma taahhüdünde bulunulmamýþtýr. Bu nedenle satýlamayan paylar, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý Pay Tebliði'nin 25.1(a) maddesi uyarýnca satýþ süresinin sona ermesini takiben 6 iþ günü içinde iptal edilecektir.
Pay sahiplerine ve kamuoyuna duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/877868
BIST
Pay Piyasasýnda Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi
Ýlgili Þirketler.[KUYAS]
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda KUYAS.E paylarýnda 22/09/2020 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 06/10/2020 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktýr.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler; pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir.
Miktar azda deðil,zaten bekleniyordu, demek onun yüzündenmiþ bu baský,sen R'yi indirirsen 0.80'e olacaðý budur,tahminen bunlarda satýlmayacak,sanýrým bir müddet yataya sarar artýk tabiki çok aþaðýya inmezse,bu zamanda borsa iþi sakat,çünkü ky'ýn sýrtýndan kazanmak istiyorlar,önceden faizler düþüktü,þimdi ounun 2 misli nereden bulacaklar parayý...Atlas hala dökülüyor iyi bedelli yapamadýðý için,bununda olacaðý onun gibidir,neyse inþallah ben yanýlýrým...ytd.
Etiye girdim R alarak,bide onda deneyeyim þansýmý,4.37 kapattý,4'e kadar aldým,3.70 küsürati göremedim,zaten vermezdi anlýk oldu,maliyet 4.50,birleþmesi 2.90,E 3.20,bu hissede karda sayýlýrým,E ve R'de iyi kaldýrdým,ama bunun 4/1 kadar,R 5 göstermiþti bir ara,ama ben 5.75 aldým 6 olunca postaladým bunda akýllandýðým için,peþi malum 3.70,neyse 4.50 maliyette fena deðil,çünkü %220 bedellisi var,bu hisseye dikkat derim,buna benzemiyor,karar senin...Bizim bu hissede R satýþta,1 tl satýþý olsa E karþýlýðý 2.20 yapýyor,bilmem E oraya çýkarmý,sanýrým yarýndan sonra tahta hareketli geçecek gibi,zaten çok direndi bu seviyelerden,bana göre þu an ucuz gibi,2.50 yapmasý zor deðil...ytd.
Yer Ýmleri