TSGYO tavanda 2.78,hadi KUYAS sende çek,çekmezsen bile 3.29 geç...ytd.
Sende hala TSGYO varmý,vay uyanýk,bu hisseyi bende geçen sefer 2.70 üstünden okutmuþtum,tekrar 2.25 gösterdiðinde 2.30 damlamýþtm,dün yarýsýný 2.50 göndermiþtim,baktým 2.50 altýna inmiyor beklemeye aldým,diðerinin yarýsýnýda 2.70 gönderdm,diðerleri elimde,50 K almýþtým 12.5 K falan kaldý.
TSGYO,Pazar deðiþikliðine girmeden önce 2.54 den almýþtým.Sonra 2.36 indi.Nakit olmadýðýndan,Krediye de uygun olmadýðýndan maliyet düþüremedim.Öylece kaldý elimde.Dün maliyetine geldi,Bugün de baktým 2.75 de takýlýyor,Tamamýný Verdim gitti.Alan hayrýný görsün...Þimdi, oylum oylum selvi boylum Kaðýdýna sarýldým.Onda da 5.07 maliyet vardý.Dün 4.90 gösterdiler.Bugün 4.88..3.Vakte kadar 5.20 hareketini bekliyorum..Bakalým olacak mý...
Teyyare ile Varlýk Fonu temas halinde haberleri geliyor.Onu 11.30 civarý uçururlarsa,Ondan inip, 2.03 civarý Kuyaþa girebilirim..
Þimdilik izliyorum...
....Arkadaþlar rücan 286 bin kaldý birincil piyasada satýlacaktýr yazýyor derinlikli izlediðim halde rücan fiyatlarýný göremiyorum yani kuyuyaþ r ekranlara gelmiyor bedemi sorun yoksa sizde göremiyormusunuz.
TSGYO yine tavan 3.04,ama ben 2.95 boþattým,iyi kazanç,þimdi sýra bunda ve etide...Borsa bugün sýkýntýlý dolar 7.85.
Yer Ýmleri