refaba hocam,
bilgilendirme yapmak durumundayým, öncelikle satýlmayan/satýlamayan paylar deðil kullanýlmayan paylar,
bu paylar r olarak deðil e'ye dönüþtürülmüþ vaziyette ve piyasada oluþan fiyattan satýlýyor (Kuyas için bugün satýldý ise muhtemelen 2.15-2.26 arasýnda bir fiyattan satýldý),
aradaki fark ise þirketin kasasýna ekstra gelir olarak yazýlýyor..
is the average of five people around the human..
Son düzenleme : MMF 1; 07-10-2020 saat: 21:01.
Bendeki þans tersten esiyor..!
Örnek:Bugün ,4.84 Tl den Oylum sattým,Gitti 5.15 Tavan oldu.
+ Dün,2.78 den TSGYO sattým,Bugün 3.05 Tavan oldu.
+ Önceki hafta,20.40 Nuh çimento,17.20 Aselsan sattým.Ardýndan asel 19.70,Nuh 26 TL gördü..Bugün asel 18.70.Nuh 24.30.kapattý...
-2 .Hafta önce 56.40 TL den Reta Kit,Pazartesi 24 tl den Arçelik, 10.70 den Teyyare alýþ yaptým..Bugün sadece arçelik maliyetime geldi,diðerleri periþan..Sürünüyor...
Þimdi ne demek istediðimiz anladýn m.?.
Yarýn ,deney için 2.26 dan 1000.Lot Kuyaþ alýþ yapacaðým.Sonucu beraber göreceðiz.![]()
Olabilir,bilemiyorum eskiden böyle deðildi,neyse bu satýlmayan R'lere zaten aklým ermiyor,bildiðim sadece hisseyi etkiliyor olmasý,bugün hepsi satýldý olay bitti hissenin önü açýldý gibi,ben alýpta satmayanlarýn çoðunlukta olduðunu sanýyorum,iyi bir fiatý bulmadanda satacaðýný sanmýyorum, hala baþ rol oyuncular hisseye aðýrlýðýný koymuþ olabilirlermi,zaten halka açýklýk oraný þirket adýna çok yüksek,Fiili Dolaþýmdaki Pay Oraný 99,37% olmuþ bugün R satýþý ile,bu hisselerin çoðunluðu kimin elinde,iþte o merak konusu,bu kadar hisse KY elinde olacaðýný sanmýyorum,bunun içinde baþ rol oynayanlarda varmý bilmiyoruz,bu kadar halka açýklýk oraný olmaz,yani aradaki makas 0.63,iþte bu durum beni düþündürüyor hissenin el deðiþtirmesi adýna,cemastanda fazla,onunkide %98.1,adamlar devamlý hisse satmýþ,onun için çok aðýr gidiyor,1 tl altýna inmiþti,þu sýralar 1.90,esas yeri 1.5 olsa,üstüne 40 puan daha gelmiþ,bunada onunki gibi gelebilirmi ilerde göreceðiz...ytd.
...Hýzlý baþladýk bugün. devamý gelir inþ.ytd.
2.37 gösterdi,ama iþbankasý bana mokluk yaptý 32-33 sattýk onun yüzünden,diðer hesaplardan sattýk,ama onlarda hissem azýnlýktaydý,iþbankasý borsanýn tam açýlýþýnda teknik arýzaya giriyor ve hala devam ediyor,sadece bana özel,çünkü bana 11 aydýr dayattýklarý yeni bir sistemmiþ,neden yeni sistem,borsada seri þekilde iþlem yaptýklarým içinmiþ,diðer hesaplarýmda sorun yok,galiba milyon lot iþlem yaptýðým için yýl içinde,amklar de diyeyeyim,37 yapan hisse þimdi 28,belasýný versin bu bankanýn.
Ýnternet bankacýlýðý en iyisi anlýk görebiliyorsun,aracý kurum sadece senin yerine takip ediyor talimatlan çalýþýr,iþbankasý iyiydi 1 seneye kadar,1 senedir sýkýntýlý,2.37 olan hisse þu ara 2.24,tam zamanýný buldu arýza yapmasý için,50.000 tl gitti onlarýn yüzünden,devamlý hakaret ettiðim için meallerime cevapta vermiyorlar,telefon ediyorum aynen papaðan gibiler,þu anda hiçbir sistemi çalýþmýyor zaten teknik hata veriyor,bula bula bugünü buldularvs neyse
Yer Ýmleri