6,06 kýrýnca ben sattým..
ben sattým ya geri çýkar artýk....
6,06 kýrýnca ben sattým..
ben sattým ya geri çýkar artýk....
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
ulen kýsmet mi aptallýk mý neyse artýk. bilançodan bir gün önce 7,91 satýþ girmiþtim sýra bana gelmeden 7, 91 den geri döndü . 7,90 yazsam gitmiþti. vardýr bir hayýr dedik bilançoyu görelim. satmadýk. sonuç ortada. hayýr mý þer mi bilemedim..
7,90 vermediðimiz kaðýdý 6,05 verdik..
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dolar bazlý grafik..
Hem dolar,hem Euro bazlý boþluk kapandý,yukarýda kalan boþluk ne olacak?
Aþaðýdaki boþluklarý doldurduk. Þimdi sýra yukarýdaki boþluklar. Sabýr gerekiyor biraz..
Tahta sahibi iþi inada bindirir herkesi periþan etmek isterse 22.07.2016 tarihinde gördüðü yeri gösterir bize. Bu senaryo bayaðý bir acýmasýz senaryo olur. Yabancý takasý bu düþüþ ile gerilemeye baþladý yine. Yýl sonu bilançosu sonrasý % 23,41 lerden % 12,31'lere gerileyip , 3 aylýk bilanço beklentisi ile % 18,51 e çýkmýþtý þimdi % 15,28 lerde.
Geçen yýl bu fiyatlardan satmýþtým 9.42 ye götürdüler.Sattýðým fiyatlara hiç geri gelmeyecek gibiydi,dün sattýðým fiyatlara geri gelince biraz aldým.Muhtemelen ramazan bayramýna kadar da baský devam edecektir,ben ve çevrem alýþlarýmýzý tamamlamýþ oluruz,kademeli almaya devam..
Alýþlara devam kararlýlýðýmýz öncelikle 2 nedenle.Kasým sonu kýsmen üretime baþlayan Bone porselen fabrikasý artýk tüm ünitelerini devreye almýþtýr,diðeri de uzun vadede asýl bomba GYO þirketi atýl kalmýþ gayrýmenkullerini deðerlendirecektir.Antalyadaki arsaya,Orduda yanýbaþýnda denize hava alaný yapýlan 2 adet fýndýk bahçesine belkide turizm amaçlý oteller ,çok sayýdaki diðer gayrýmenkullere ne yakýþýrsa,en azýndan yeniden deðerlemeleri yapýlacaktýr.
Yakýn beklentimiz Bone porselen katkýsýyla 2017/06 da tarihi rekor kar,ilk çeyrekler istikrarsýzdýr.
Son düzenleme : ÇiftçiDede; 19-05-2017 saat: 19:38.
Ýlk çeyrek bilançolara dikkatli bakýldýðýnda satýþlarýn azalmasýna raðmen pazarlama satýþ daðýtým giderleri artmýþ, genel yönetim giderleri artmýþ ve en dikkat çekici reklam giderleri artmýþ. Reklam gideri (3.214.557) TL. Çok ciddi bir gider kalemi olmuþ. Kütahya Porselen yatýrýmlarýný bitirdi. Þirketin esas faaliyetleri dýþýnda kalan yatýrým amaçlý gayrimenkulleri ve çeþitli finansal yatýrýmlarý bulunmakta olup bu varlýklar, güncel þartlar altýnda yeniden deðerlemeye tabi tutulmamýþ ve maliyet deðeri ile bilançoda gösterilmiþtir.Elindeki varlýklar yeni deðerlemeleri ile çok ciddi bir maddi varlýða sahip. Bu bilançoyu kötüleyerek bu kadar ciddi baský yaratýlmasýnýn arkasýnda baþka oyunlar olduðu gerçek.
Yer Ýmleri