dediğim gibi dostlar ben gelecek olan net bilanço verilerini görmeden bir şey anlamak çok zor...çünkü vergi dairesine verilen ile spk ya verilen arasında format olarak çok fark var...o yüzden de insan bir karşılaştırma yapamıyor...ama cironun %13 artmış olması bana göre çok güzeldir..bu satışlardan da mantıken zarar yapabileceğine ihtimal vermiyorum....
son çeyrekte döviz %17 civarlarında çıktı şirketin döviz açığı olsa belki bu zarara neden olabilir derdim ama hatırladığım kadarıyla açığı yoktu...o yüzden de gelecek bilançonun kar yapma olasılığı çok yüksek geliyor bana....ama yine de karar sizlerin dostlar....
yeni fabrikanın olumlu etkileri çok olacaktır...özelikle de ülkemizdeki kriz artık hafifler ise bunun hem satışlara hem de kara çok olumlu etkisi olacaktır...bir de hatırladığım kadarıyla ithal porselenlere %18 civarlarında bir gümrük vergisi gelmişti...işte bu vergi ile ithal ürünleri de pahalı hale gelmiş olmalı ki satışlar rekor kırmıştır....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri