Bu kadar büyük bir baskýlamaya insanýn aklýna gelmiyor deðil. Sýð tahtada öyle bir operasyon yapabilirler ki hisseyi olmayacak yere götürebilirler. Bu kadar itina ile milleti bezdirip býktýrýp dökmeye çalýþtýlar vardýr bir bildikleri.
Bu kadar büyük bir baskýlamaya insanýn aklýna gelmiyor deðil. Sýð tahtada öyle bir operasyon yapabilirler ki hisseyi olmayacak yere götürebilirler. Bu kadar itina ile milleti bezdirip býktýrýp dökmeye çalýþtýlar vardýr bir bildikleri.
Heh yarýn yükselir kesin saldýrýn, dolar biraz düþtü, 5.80 ni yarýn geçer ve soluksuz 7 yekadar gider, oradan kendini 9.20 in üstüne attý mý ver elini 12 TL belki de 15TL olur. Nasýl hoþunuza gidecek þekilde yazdým mý? Kaðýdý düþürmek için kötü yazýlar yazýyor diyip eleþtiri yapanlara gelsin....ytd...!!!
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir baþka bakýþ açýsý;
Kurlardaki artýþ ve ithalata getirilen 8% oranýndaki damping önlemi düþünüldüðünde ithalatýn cazibesini yitireceði ama devam etmek zorunda olduðu ve Kutponun yurtiçi satýþlarýnýn artacaðý sonucu ortaya çýkýyor. Dampingle ilgili araþtýrma döneminde Çinden ithalat 59% artarken Kutponun da içinde bulunduðu yerli üretim 14% azalmýþ. Normal þartlarda yerli üretimin ülkemiz ihtiyacýnýn yarýsýndan fazlasýný karþýlayacaðý gerçeði doðrultusunda ithalatýn devam edeceði ortaya çýkýyor. Kutpo bu durumda kanýmca avantajlý oluyor ve satýþ fiyatlarýnýn artacaðý bunun da karlýlýða olumlu etki edeceði sonucunu deðerlendiriyorum. Tamamen kendi düþüncelerimdir. Ytd.
059, senin ile anlaþamadýðýmýz konu þu. Bak açýkça yazacaðým iyi anla emi. Þahsým adýna kutpoda uzun vadeli yatýrýmcýyým. Borsada her hissenin bir sahibi olduðunu çok iyi bilirim. Bu neden ile her türlü fiyat hareketi gerçekleþebilir. Kutpoda olduðu gibi 4 TL den 9,45 TL ye gidip buradan 4,99 TL ye belkide daha aþaðýya gidebileceði gibi. Bizim sýkýtýmýz bu deðil güzel kardeþim. Biz Kutponun deðerinin bu olmadýðýný ve bir gün ederine geleceðini söylüyoruz. Sen yazýlarýn ile þirketi batýk hiç bir ederi olmayan bir þirket olarak ortaya koyuyorsun. Bu kadar kötülenecek bir þirket olmadýðýný açýkladýðý finansal tablolara baktýðýnda anlayacaðýndan eminim. O yüzden burada bu kadar kötümser yorum yapman çok iyi niyetli görünmüyor dostum. Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr. Melek olup yardýmcý olmak istiyorsan bilirsin meleklerin yeri bu dünya deðil benim güzel kardeþim. 😇
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalýk Hisse Yarýþmamýzda Final Haftasý
Son hafta tahminlerinizi alalým.
bir halt olacaðý yok.
Bu rallide de kutpo'da yine avucumuzu yalýyoruz, NG battý da haberimiz mi yok acaba.
Batýk þirketler bile daha iyi tepki veriyorken neyin sýkýntýsýdýr bu yahu.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Alýmlarý devamlý satýþ ile karþýlýk veriyor. Kýsaca kral benim ben dersem o olur diyor. Ne zaman caný isterse o zaman yol verecektir..
Normalleþme baþladý gibi, kutpo geç tepki verir. Her zaman ki gibi sabýr,sabýr,sabýr. Ytd.
Yer Ýmleri