6 aylýk kar tahminlerinizi paylaþabilir misiniz arkadaþlar.
Yýl sonu benim tahminim en az 44 milyon tl kar gelir.
Bu kara göre f/k 4.7
Çok komik bir fiyat.
Temel açýdan tarihi dip seviyelerinden birisinde þu anda
6 aylýk kar tahminlerinizi paylaþabilir misiniz arkadaþlar.
Yýl sonu benim tahminim en az 44 milyon tl kar gelir.
Bu kara göre f/k 4.7
Çok komik bir fiyat.
Temel açýdan tarihi dip seviyelerinden birisinde þu anda
Herkesin beklentisi yaklaþýk öyle ama Mart 2019 a kadar beklemek çok kolay olmasa gerek. Ayrýca þu an 4 çeyrek 39 küsür. Yani 44 çok bir anlam ifade etmiyor. Ytd.
Sermayesi kadar kar getirip piyasada 5 lira kadar deðer verilen, banka borcu, döviz borcu olmayan, ithal ettiði hammamadeyi fazlasýyla ödeyecek kadar ihracat yapan bir hisse. Bilin bakalým hangisi. Ytd.
Ýsterse sene sonu 100 milyon tl kar getirsin ))) þu an; hatta 1 yýldýr bu hissede pnelik var.
Ama kim kimi koparýyor filmin senaryosynu kim çiziyor esas yönetmen kim manipülasyonu kim yapýyor çözemedim)))
Gentaþ bilançoyu bu piyasa þartlarýna raðmen fiyatlýyor. Bu bilakis geri gitti.
Banvit yýllarca 1-2 tl bandýnda gezindi. Satýlýnca hisse baþý 12 tl ye gitti. 1 tl desen 12 tl kat , 2 tl desen 6 tl kat pahalýya satýldý. Hadi o hep zarar açýklýyordu, piyasaya kamu kurumlarýna ucuz fiyatlamayý zararý yutturuyorlardý, ya bu??? Az çok her zaman kar açýklýyor)))
Banvitin þu an piyasa deðerinin 1.3 milyar tl olmasý lazým. Bi ara 3 milyar tl ye yakýndý.
Bu þirketin þu an ki piyasa deðeri 200 milyon tl civarý. [emoji23]. Boðazda dandik bir yalý 250-300 milyon tl civarý. O kadar arsasý, devasa arsa üstüne kurulu fabrikalarý know how ý ihracatý olan bu fabrika þirketi piyasa 200 milyon tl ye fiyatlýyor.
Ýflas etse; taþýnmaz arsa fabrika makine cihaz alet edevat stok vs ölü ederi 300 milyon tl ye yakýn)))
Yani piyasa; iflas fiyatýnýn bile altýnda fiyatlýyor þu an.
Bunu kim ister? Kimin iþine gelir? Niye yapar?
Zarar etmeme raðmen bu gerçekleri görünce yine çoban sopasýna sürtünüyorum)))
Elimde olmasýna raðmen kötü gerçekler bunlar.
Þirketi arayýn bizim ilgimiz kesin yok der. Eminim öyle derler))) eee o zaman bu filmi kim niye neden kuruyor???
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
KUTPO gerçekler ile fiyatlanmýyor. Hissede ciddi bir satýþ baskýsý yaratýldý uzun bir süredir. Satýþ aþaðýdaki boþluðu doldurana kadar geldi sonunda . Buradan yukarý tepki veriyoruz þimdilik. Bugüne kadar dökebildiklerini döktüler Bundan sonrasý ne olacak göreceðiz.
Benim gördüðüm " Yerli yatýrýmcý aþýrý karamsar"
Spekülatörlerin önceden pozisyonda olduðu hisseler hariç yüksek prim yapabilen yok.
Piyasadaki algý deðiþtiðinde bilançodaki karý öyle ya da böyle fiyatlayacak
%35 ihracat yapan borcu olmayan önemli yatýrýmlarýný tamamlamýþ bundan sonra karýný artýrmaya odaklanacak bir þirket Kutpo
Geçen yýl kötü bir performans vardý ; önceki yýlýn altýnda kalan karlýlýk yabancý satýþýyla birleþti ve bu performans ortaya çýktý.
Bu yýl ise geçen yýlýn ilk çeyreðinde yarým milyon olan kar 7.5 milyon lira oldu , geçen yýl ile kýyaslanamayacak kadar iyi bir karlýlýk var. Bazý patronlar þirket hisseleriyle oynar bence kutpo böyle bir hisse deðil ; patron iþine bakýyor hisselere deðil.
Algý deðiþince, kriz korkusu ortadan kalkýnca bir grup gelir götürür hisseyi , benim beklentim bu yönde .
Portföyümde önemli yeri olan bir hisse.
f/k'sý inanýlmaz düþük olan þirketler piyasasý 100.000 tl olan arabanýn 50.000 tl'ye satýlmasýna benziyor. altýnda bir bit yeniði aramak lazým....ytd...!!!
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri