Yaklaþýk 900.000 TL daðýtacaðý temettü miktarý Sadece bu parayý 2 ay vadeli hesaba ortalama % 15 ten yatýrsa 25.000 TL den fazla faiz almýþtýr. Taþ atýp kolumu yoruldu. Beleþten para. Severler bu iþleri..
Bu fakirler bankaya para yatýrýrken çekmek nasip olmasýn diye dua ederler[emoji23] [emoji23] ytd...!!!
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bozuk piyasa ortamýnda sanýrým seçime kadar hatta seçimden sonrada önümüz pek aydýnlýk görünmüyor. Kutpo’nun da seyri þelale durumundan hallice. 2016 yýlýnda Piyasa kötüyken büyük eller aldý götürdü hisseyi. Þimdi piyasa yine kötü. Hani olur da vakit saat geldi yine bir el atalým derler mi? Vakit KUTPO vakti. 😂😂😂😂😂
Benim baktýðým grafikde bir yanlýþlýk yoksa 10-11.05.2017 de fiyat düþerken 7.58 ile 6.87 arasýnda bir boþluk býrakmýþ.
Aþaðý boþluk kalmadýðýna göre artýk yukarý boþluðu doldurmasý gerekir
Hadi spekcim yukardaki boþluðu dolduracak teknik ve temel güç hissede var. Tek eksik senin ittirmen
Ytd
Boþluk mu😀 aman ne güzel haber. Hep aþaðýdakini doldurmaya uðraþtýk. Biraz insafa gelsede yukarý çalýþsa. Ýflahýmýzý söktü köfte.
Param olsa da ben alsam [emoji23])))
200 m piyasa deðeri- boðazda kýytýrýk yalý fiyatýna yakýn
5 F/K
Defter deðeri 7.3 tl
Hisse borsa deðeri 5 tl
Hd/dd oraný 0.7 ler de
Komedi gibi )))
Cidden param olsa da ben alsam.
Lakin gördüðüm 9.90 den baþlayan 24 aylýk düþüþ trendi bitti gibi.
Emeklilik fonlarý 3 m. Lot olduðunda çýkýþ baþlar diye tahmin ediyorum. Sadece tahmin )))
2. Çeyerek bilanço ile defter deðeri 8 lere gelirse o zaman ,,,
Düþünün Aselsanýn defter deðeri 5 tl. Hisse deðeri 21 tl.
Yatýrým tavsiyresi deðildir.
Yer Ýmleri