Genel kurul normalde 9 da başlayacaktı... Kar dağıtım ile ilgili haber var mı... Ne olacak bu sermaye tavanı bu yıl son.. Geçmiş yıl biriken karlılıkları ne olacak... Genel kurulda bunlar gündeme gelmeyecek mi....
Genel kurul normalde 9 da başlayacaktı... Kar dağıtım ile ilgili haber var mı... Ne olacak bu sermaye tavanı bu yıl son.. Geçmiş yıl biriken karlılıkları ne olacak... Genel kurulda bunlar gündeme gelmeyecek mi....
bu kadar reklam pek hayra alamet değil umarım geçen dönemki 25 milyonluk reklam giderlerinin içindedir bu reklam döngüsü
Bakalım,bu baskının sonu nereye varacak?
bu nedir yaw. yeter artık iyice uyuz etmeye başladı. kaç ay oldu zararda bekliyoz.. eski yazılara baktım da acayip karlı bir şirket kasası dolar dolu. şöyle reklamları dönüyor nereye gitsem onu görüyorum diye yazanlar varmış..şimdi neredeyse hiçbiri yok. işleri bitti mi acaba kutpo ve bizimle. ondan mı acaba. kafamda deli sorular.
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
şöyle diyeyim kutpo iyi bir bilanço vermek istesin patronun izniyle ozaman herkes çıkar yok temeli şöyleydi yok böyleydi diye ama işte o zzamanda senin uzaklaşacağın vakittir
ytd deli saçmasıdır
önümüzdeki hafta TİM den açıklanacak İhracat rakamları benim için önemli olacak. Kararımı öne göre vereceğim. Yurtiçi piyasada inanılmaz reklamı dönüyor, ancak hala bu şirkete güvenemiyorum. Reklam giderleri diye 25-30 milyonluk bir gider açıklarsa bu çeyrek o 5 küsürlerdeki boşluğu dolduracaktır. ama geçen yıl son çeyrekteki giderler bu reklamların bedeliyse inanılmaz rakamlara tekrar ulaşabilir.
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Yer İmleri