Artan

97,90 10 18:10
42,68 10 18:10
45,82 9.99 18:10
47,38 9.98 18:10
247,90 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,66 -9.83 18:10
3,67 -9.83 18:10
37,80 -9.27 18:10
96,80 -9.02 18:10
6.475,00 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

22.467.487.443,75 18:10
14.087.159.898,25 18:10
12.244.241.262,62 18:10
10.028.130.632,68 18:10
8.834.210.526,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 815/900 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon
Arama sonucu : 7339 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. hayırdır kutpo kardeşşş, üçe beşe katlayanlar kadar neden düşüyorsun bu kadar ?

2. Her zamanki gibi zirvelere yakın yerden Kutpo’ya atlayan ve şuan kısa zamanda ciddi zararda olan bir çok kişi var. Fiyatın düştüğünü görüp trene binecek olanlarda mutlaka olacaktır. Nacizane tavsiyem ky’cının çok dikkatli olması. Lazım olan para ile, kredi ile ve eldeki paranın tümü ile bulaşmayın bu üç kağıtçılara. Kutpo 4 ‘e de gelir 20 ‘yede gider şunu bilin ky’ya yedirmezler. Malı kitledilermi çok uzuncu olursunuz. Borsada çok daha sağlam derinliği olan hisseler var. Ben 3 yılın sonunda kurtuldum bu pis hisseden. Çok hisse kaçırdım onun yüzünden. Lanet bir hissedir.
    Herkes çok dikkat etmeli. Sadece bir tavsiye. Hepinize bol şans. Al-sat tavsiyesi değildir. Sadece yaşanan bir tecrübedir. Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi zirvelere yakın yerden Kutpo’ya atlayan ve şuan kısa zamanda ciddi zararda olan bir çok kişi var. Fiyatın düştüğünü görüp trene binecek olanlarda mutlaka olacaktır. Nacizane tavsiyem ky’cının çok dikkatli olması. Lazım olan para ile, kredi ile ve eldeki paranın tümü ile bulaşmayın bu üç kağıtçılara. Kutpo 4 ‘e de gelir 20 ‘yede gider şunu bilin ky’ya yedirmezler. Malı kitledilermi çok uzuncu olursunuz. Borsada çok daha sağlam derinliği olan hisseler var. Ben 3 yılın sonunda kurtuldum bu pis hisseden. Çok hisse kaçırdım onun yüzünden. Lanet bir hissedir.
    Herkes çok dikkat etmeli. Sadece bir tavsiye. Hepinize bol şans. Al-sat tavsiyesi değildir. Sadece yaşanan bir tecrübedir. Ytd.
    O kadar süre kahrını çektikten sonra satmakta acele ettiniz gibime geliyor.. inşallah pişman olmazsınız..

4. Üstad, bende yüklü vardı. 3 yıl sonunda ana para ve üzerinede 3 yılın farkını aldım ve bıraktım. Borsada doğru hisseye girmek önemli. Kutpo zor hisse. Yüklü alıncada böyle adamı asker ediyorlat. O yüzden şimdi yeni hisselere yol aldım. Nasipten ötesi yok. Kalanlara bol şans👍🙏

5.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Üstad, bende yüklü vardı. 3 yıl sonunda ana para ve üzerinede 3 yılın farkını aldım ve bıraktım. Borsada doğru hisseye girmek önemli. Kutpo zor hisse. Yüklü alıncada böyle adamı asker ediyorlat. O yüzden şimdi yeni hisselere yol aldım. Nasipten ötesi yok. Kalanlara bol şans����
    işine bak işine.sattıysan burda ne işin var.YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Her zamanki gibi zirvelere yakın yerden Kutpo’ya atlayan ve şuan kısa zamanda ciddi zararda olan bir çok kişi var. Fiyatın düştüğünü görüp trene binecek olanlarda mutlaka olacaktır. Nacizane tavsiyem ky’cının çok dikkatli olması. Lazım olan para ile, kredi ile ve eldeki paranın tümü ile bulaşmayın bu üç kağıtçılara. Kutpo 4 ‘e de gelir 20 ‘yede gider şunu bilin ky’ya yedirmezler. Malı kitledilermi çok uzuncu olursunuz. Borsada çok daha sağlam derinliği olan hisseler var. Ben 3 yılın sonunda kurtuldum bu pis hisseden. Çok hisse kaçırdım onun yüzünden. Lanet bir hissedir.
    hisseyi kötüleme.işine bak.sattıysan burda yazma.çok biliyorsan git kendi hissende al sat yap zengin ol.YTD.

7. Corona virüs nedeniyle tüm dünya teyakkuza geçti. Çinlilerin yediklerine youtube dan baktım
    kedi köpek akrep yarasa yılan uçan sürünen yüzen ne varsa yiyorlar. çok inanmamıştım ama youtube dan bizim youtuberların çin deki virüsün çıktığı Wuhan şehrinde ki halk pazarları ve balık pazarları videolarını izleyin yılan akrep yarasa ne varsa satıyorlar
    sonuçta müslüman olmadıkları için yenmesi helal olmayan helal olan diye bir sınırlamaları yok herşeyi yiyorlar. hem de bizdeki çöp şiş gibi yılanı çöpşişe takıp kızartıp yiyorlar.
    zamanında yine bu Çinde veba çıkmış. yıllar önce Sars virüsü yine çin de çıkmıştı.
    artık tüm halkımızın çin mallarına dikkat etmesi lazım. sınırlar gümrükler devletimizin çok önemli tedbirler alması lazım.
    çinli turistler vs çok dikkatli takip edilmeli
    çin mallarını artık kullanmamalıyız
    üstte yazılanlar gibi oyuncak yemeklik eşya kırtasiye hediyelik eşya bunlarda çin malı almayalım satmayalım.
    hijyene aşırı dikkat etmeliyiz
    artık herkes yerli malı kullanmalı.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. grafiksel trend hedefi
    18.30 civarı görünüyhor
    yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 815/900 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız