Sayýn Venedik ve Efe Kuzey, eðer sizlerin yorumlarýný okumasaydým eminim 6 liralardan çýkýp gitmiþtim. Ben hala buradayým. Hedefe devam. Sayýn Venedik çýkarken ben de çýkarým.
Sayýn Venedik ve Efe Kuzey, eðer sizlerin yorumlarýný okumasaydým eminim 6 liralardan çýkýp gitmiþtim. Ben hala buradayým. Hedefe devam. Sayýn Venedik çýkarken ben de çýkarým.
Sidikliler bu sefer güzel gazladý. Beklenen oluyor. Burdan sonrasý önemli. Alýmlar saðlam geliyor. Piyasa iyi gidiyor. 3 yýllýk baskýlamanýn sonucunda hisseyi nereye kadar taþýyacaklar göreceðiz. Borsada yükseliþ var. Kutpo güzel eþlik etti. 4 TL den buraya geldiðini düþünürsek ciddi yükseliþ. Bizler 3 yýl önceden yüksekten maliyetlendiðimiz için bu yüksrliþ bizim için ancak ana paramýzý kurtarmaya yetiyor. Sýð bir tahta olduðu her iki tarafada sert hareketler görebiliriz. Piyasalarda bir bozulma hisseyede yansýyabilir. Ýyi takip etmemizde fayda var. Þuan 1.345. 910 lot alýþ, 1.234.533 satýþ var.
Takas atabilirmisiniz
Bi tavana kitleyemedi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle uzun vade dusunun hýsse de beklentiler mevcut suan ýcýn fiyat olarak zirvesine yakýn artýk burada hýsse el degýstýrýr. hacýmden de anlýsýlýyor. ky zararýný kurtardýgýný dusunup lanet eder satar. aslýnda 3 sene önceki dolar kurunu dusunmez.
Buralar a dususun bitmesi ve bir takým gazete haberleriyle geldik artýk zirvesini bir sekýlde gecmesý Ýcin bir haber gelme olasýlýðý yuksek
Suan ýcýn hala bedava fiyatlarda pd dd 1 lerde borcsuz kredisiz nakit 260 milyon arsalar karton fab. Ortaklýk gýbý artýlarý mevcut
Yanlýs hatýrlamýyorsam 2021 de sermaye artýrýmý ýcýn aldýgý sure doluyor yabancý bosuna alýs yapmaz ne zaman alacaklarýný iyi bilirler
Býlanco ýyý ve yuksek temettu de gelebilir belkide bilerek býlanco yu kotu gönderip mal almak ýcýn sona sakladýlar
Beným tavsiyem Kutpo ☕kahve Ýcin gun ýcý hareketlere takýlmayýn gecen hafta 7 den alanlarý mallandýrdýlar derken bugun hýsse 8. 70 ý gordu
Ya 5e ya 15e diyodum ama bu saatten sonra 30dan assagiya vermem. YTD
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýs yatýrým 72 bin
Ak yat. 72 Bin alýsý var
Verim menk 70 bin
Yapý kredi 69 bin satýs ý var
Hisse ile ilgili gidiþatý yönü hakkýnda çok þey söylemek yanýltýcý olabilir. Teknik olaral 9TL üstü hedeflenebilir. Bu þekilde çanak formasyonunu tamamlayacaktýr. Onun üstü artýk meçhule giden yoldur. Fakat düzeltmeler gelecektir. Bilanço dönemi yaklaþýyor. Þirket ile ilgili güzel haberler gelirse yükseliþi destekler. Fakat unutulmamasý gereken sýð bir tahta olmasý ve patron hissesi olmasý. O yüzden herkesin kendi için doðru olaný kendi karar vermesi en doðrusu. Ytd.
Yer Ýmleri