Kardeþim hissesini aldýðýn þirketin olaðanüstü genel kurul toplantýsý gündemine bakmak kadar kolay bir iþ varken habire spekülasyon yapýp hem kendini hem diðerlerini germeye ne gerek var. GK tek madde,faaliyette deðiþiklik.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ýþte bu kadar, borsada kalabilen küçük büyük pek çok yatýrýmcýnýn KP ile ya acý tecrübesi ya da duyduðu gözlemlediði abukluklar varken kim gelip KP hissesi alsýn ki, alýcý yoksa KP neden yükselsin ki? KP nin F/K sý bir sürü ciddi ve düzgün þirketten daha yüksekken?
Dualardan, temennilerden, hayallerden, rüyalardan baþka beklenti var mý? Hele para sahibi yatýrýmcý için, ne özelliði var KP'nin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Benim yazimi okumak zorunda degilsin kardesim.Dolayisiyla gerilmessin de kardesim..ha ben bu hisseyi aldim gerildim sen gerilme kardesim....genel kurul gundemini okuyamadim "eyvallah"sayende bilgilendik sagol kardesim...klavyenin arkasindan benim nasil spekulasyon yaptigimi da bana anlatip bilgilendirirsen Allah Kutpo yu tavan tavan yapsin kardesim...
Sabýr gösteren ihtiyaç fazlasý para ile hazýr düþükken toplayan elbette kazanýr zira kazandýracak bir hisse hiç ummadýðýnýz yerlere gelme kapasitesi mevcuttur. Son derinliðinde paylaþýyým 5.80 alým rakamýna dikkat buralarýn dip olduðunun iþaretidir bence.
![]()
Sayýn comep paylaþtýðýnýz bilgiler için teþekkür ederim. ..teknik daha Al vermedi sizce yarýn 6 üzerine atar mý acaba? 6 uzerinde kapanýþ larda kutpoyu fullerim...
Normalde aldýðým kaðýdýn derinliðini izlerin ama kutponun derinliði ne bakýnca o kadar sýkýlýyorum ki yok böyle bir spekt. Ya tahta yapmayý bilmiyorum yada çok profesyonel
Neyse kaðýdý zirve rakamlarý olan 9 lu seviyelere çýkartsýn da gerisi teferruat. ...
Bu tahtanýn taþeronu da ýcbc Turkey sanýrsam bugün 110 bin almýþ 118bin lot satmýþ. ..
Yer Ýmleri