Sayin Venedik, biraz cahilce bi soru olacak belki ama artik hic birseyde iyi niyet arayamaz olunca, bunu gider gostererek bu donem yine kari az gosterebilirler mi?
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Venedik, biraz cahilce bi soru olacak belki ama artik hic birseyde iyi niyet arayamaz olunca, bunu gider gostererek bu donem yine kari az gosterebilirler mi?
Sn Javacýaliusta,
Dediðiniz gayet mantýklý ve doðru bir soru. Bu iþ için yaklaþýk 37 MÝLYON TL para çýkýþý olacak. Bu ödemenin nasýl yapýlacaðý konusun da bilgim yok, vadeye yayýlmýþta olabilir. Nakitte olursa bunu gösterip kar az çýkabilir. Sonuçta þirketin zarar ettiði anlamýna gelmez bu. Önemli olan þirketin kendini yeni iþ alanlarýna yöneltmesi ve ileriye dönük projelerinin olmasý. Bu ilk bakýþta sýkýntýlý gibi gözükse ilerisi için olumlu bence. KUTPO yeni hikayeler ürettikçe satýn alýnacak bir hisse olacaktýr. Uzun vadeli düþünenler için..
Uzun vadede dediklerinize aynen katiliyorum. Ama 2016 sonlarindan beri bi umut/huzur vermedi bu hisse. Sabirdan baska care yok anlasilan. Bakalim bizim de 'su fiyatlardan aldik ama bekledigimize degdi, iyiki sabretmisiz' diyecegimiz gunler cok uzak diildir...
Son bir yýlda diye olan hisseler için de ilk onayý helal olsun sanan kutpo
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn golgo, defalarca okudum. Karakterlerin bi kismini cikardim, bi kismini ekledim ama ne soylediginizi anlayamadim bi turlu?
Bende þimdi gordum ikaz edince farkettin bir yýl içerisinde en çok deðer kaybeden 10 hisseden biriyiz maþallah bunu yazmak istemistim
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BORSA HABER
Önemli Þirket Haberleri ve Deðerlendirilmesi 23.10.2017
Kütahya Porselen (KUTPO, Sýnýrlý Pozitif)
Kiraz Enerji Yatýrým Üretim Ve Ticaret A.Þ.’nin 11,1mn TL ödenmemiþ 15mn TL sermayesinde, sahip olduklarý her biri 100 TL itibari deðerde toplam 150bin adet nama yazýlý paylarýnýn tamamýnýn 10mn USD bedel karþýlýðýnda, ödenmemiþ sermaye borcu ile Türkerler Ýnþaat Turizm Madencilik Enerji Üretim ve Ticaret A.Þ. ve Kazým TÜRKER’den satýn alma iþlemi onayý için Enerji Piyasasý Düzenleme Kurumu’na yapýlan baþvuru onaylanmýþtýr
Þu piyasada bi de artý kapatsaydýk ne güzel olurdu degil mi? 6.17 gecilirse 6.95
Yer Ýmleri