Kutpo deðerinin çok altýnda iþlem gördüðüne inanýyorum bugün 50 lotla uzun vadeli yatýrým amaçlý almaya baþladým.jantsa va kutpo arasýnda çok düþündüm ama kutpo bana daha mantýklý geldi..inþallah yanýlmam
Kutpo deðerinin çok altýnda iþlem gördüðüne inanýyorum bugün 50 lotla uzun vadeli yatýrým amaçlý almaya baþladým.jantsa va kutpo arasýnda çok düþündüm ama kutpo bana daha mantýklý geldi..inþallah yanýlmam
Bilanço 7 Kasým mý?
9 diye biliyorum ama iþimiz bilanço ya kaldý ise vay halimize...parton evirip cevirip bize öpüyor...
Bu durum kötü bilanço gelecek diye çaðrýþým yaptýrýyor. Hadi diyelim geldi ondan sonra da yüzde % 10-20 yersek geldik mi aþaðýdaki boþluða. Tamam o zaman zurnanýn zýrt dediði yer olacak orasý..
endeks bi ralli yapýyor 110 bin olduk. Bu surecte kutpo ne yaptý? Bu olumlu havalarda hareket yapmayan kutpo ruzgar terse donunce ne yapar? Yani degnegin iki ucu ds iyi degil ben 4ve 5 den biraz verdim ins yukari bi hareketlenir ve diger mallarý da verir kurtuluruz. Bu durecte kacirdigým kagitlari yazsam hasta olursunuz.o yuzden saðlýk önemli
KUTPO yatýrýmcýsý olarak, 1 yýldýr ettiðimiz zarara mý yanalým, 1yýldýr giden paranýn maliyetine mi yanalým, 1 yýldýr KUTPO yüzünden alamadýðýmýz arkasýndan el salladýðýmýz alýp baþýný giden hisselere mi yanalým.. Kýsaca yandýk bittik kül olduk...KUTPO ALLAH SENÝ BÝLDÝÐÝ GÝBÝ YAPSIN...
En sabýrlý yatýrýmcýmýz da bu hale geldiyse artýk, umit kaf daðýnýn ardýnda kaybolmuþ demektirBunca zamandýr bizi þaþýrtmasýný umduðumuz KUTPO bundan sonra da þaþýrtmayacak belli. Benim elimdeki hisse miktarý çoðuna göre önemsiz olsa da bu sefer zararýna vermeyeceðim inþ. Bekleriz...olmadý, çocukalarýma kalýr, hep dediðim gibi.. O deðil her Kütahya'dan geçerken KUTPO yüzünden þehirden soðudum ya..Siz de bu boyuta gelen var mý? [emoji15]
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardes o tarafa inerken gerekirse kutahya nin cevre illerini dolanip inecem...cok sevdigim turkusine bile gicik olmaya basladim.Bir tek rasim ozan kurahyaliya karsi duygularim degismedi...
..
Yer Ýmleri