Kutpo forum dün itibarı ile geri dönmüşUmarım kağıtta geri dönüşe başlar. Kutpo satan ve bankalara yada yerli oto üretecek şirket hisselerine geçen çok olmuştur diye tahmin ediyorum. Tabiki ky ölçeğinde. Bunu ben de yapmalıydım ama hata ettim. Üstelik tahminlerim doğru çıktı. Ciddi bir kazançtan oldum. kutpo 3. çeyrek çok iyi bir bilanço açıklar diye düşünerek gereksiz bir beklenti içine girdim, oysa diğer hisselerde kazanıp geri dönülebilirdi.
Bu aşamadan sonra, kutpo satıp hangi şirkete girilir inanın bilmiyorum. Tam tersi kar realizasyonu yaparak bir miktar satış yapan ve yeni bilanço hikayeleri arayanlar olacaktır. Bakalım neler olacak. Merakla bekliyorum.
ytd değildir.

Umarım kağıtta geri dönüşe başlar. Kutpo satan ve bankalara yada yerli oto üretecek şirket hisselerine geçen çok olmuştur diye tahmin ediyorum. Tabiki ky ölçeğinde. Bunu ben de yapmalıydım ama hata ettim. Üstelik tahminlerim doğru çıktı. Ciddi bir kazançtan oldum. kutpo 3. çeyrek çok iyi bir bilanço açıklar diye düşünerek gereksiz bir beklenti içine girdim, oysa diğer hisselerde kazanıp geri dönülebilirdi.
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri