umut fakirin ekmeði...Tavan olsa maliyetime gelir...býrak KAR etmeyi maliyete gelmesini hayal ediyorum...
umut fakirin ekmeði...Tavan olsa maliyetime gelir...býrak KAR etmeyi maliyete gelmesini hayal ediyorum...
Hep baþka bir bahara kaldý ümitlerimiz. Yýl sonu,1. çeyrek, 2. çeyrek derken geldik 3.çeyrek bilançonun insafýna. Hisse zaten zirveden % 65 gerilemiþ kýsaca en kötüleri satmýþ. Bundan sonra bilanço kötü gelse ne olacak. Biraz daha sarkar biraz daha korku salar ve sonra hiç bir þey olmamýþ gibi yoluna devam eder. Bu geçen 1 yýl yatýrýmcý için gerçekten kabus gibiydi. KUTPO dibe çakýlýrken bir çok hisse zirvelere çýktý. Satýp çýkmadýðýmýz için zarar devamlý arttý. Ben yine de KUTPO'nun eski günlerine döneceðini düþünüyorum. Gelecek güzel haberler ile 1 yýlda aldýðýný 1 ayda geri verebilir. Yeterki tahtaya birileri girip alýp götürsün. YTD..
Bilancoyu bilen biiyor..en son ogrenecek bizler bekliyoruz..hayalimizdek rakkamlar olsaydi kabusumumuzda gordugumuz rakkamlarda olmazdik...
Bu hisse zarar açýklasa dahi bu rakamlarda olmamasý lazýmdý.
6 aylýkta 13,5 milyon karla bu fiyatlarda endex ralli yapmasýna raðmen.
Gelecek düþük karla gidecek fazla yeri kalmadý, ama iyi karla nerelere gidebilir.![]()
Iyi kaela 5.89 olur..sonra kar satisi gelir..
Eller tetikte bekliyor tahtayý bakinca edindiðim izlenim
Diðer bilançolar öncesi hisseyi yukarý yapýp gömdüler.. Bu bilançoda ters iþlem oldu, aþaðýya saðlam bastýlar. Düz mantýk bilanço iyi gelecek yukarý çýkacak diye düþünüyor insan. Tabii sadece düþünüyoruz. Gerçekleþme tam akside olup daha da kötü çakýlabiliriz. Nasýlsa saatler kaldý. Ne olacaksa olsun bu belirsizlikte ortadan kalksýn. Ýyi veya kötü ne gelecekse gelsin artýk...
Nafi aða son günü beklicek. Bilanço kötü gelseydi dün açýklardý. Þirket brnce bilanço ýyi gelcek.. arti sermaye yi yükseltme yazýsý da gelebilir. Taþikardi olcaz gibi
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri