Ya ne kokluyosunuz bilmiyorym ki 😂😂😂 kafan mý güzel baþkan;
3 bin lot mal aldým, tek kademe bilemedin 2 kademelik mal, bunun neyini pazarlýycam. Çýtýr aldým yazdým zaten.
Yer mi ))) hayvan terli, geçen sene yediðim kazýða raðmen full yüklenirmiyim sandýn.
Ýnanýn yeminle anlayamýyorum. Yeminli türkçeden türkçeye tercüman varsa ona gidin okutturun lütfen. Yazdýðýmý anlayamayan çok galiba 😂😂😂
Diyorum ki hissenin defter deðeri 7 tl. Bu ne demek bilmiyorsan; özsermaye bölü sermaye, bu ne demek defter deðeri çarpý 1.5 ya da 2, borsa da kabul edilebilir hisse deðeridir. Defter deðerinin altý ucuzdur. Defter deðeri altý fiyatlamasý kriz harp þartlarý fiyatlamasýdýr. Peki niye böyle fiyatlanýyor???
Þirket artý döviz varken borç yokken finansman gideri kalemi uçuk gelirse;
Þirketin sermayesi 39 milyon tl iken 35-40 milyon tl yönetim gideri ), gelir ise;
Sanki apple ceo çalýþýyor 😂😂
Pazarlama ve satýþ gideri fýþ fýþ kayýkçý olursa ;
Millet ürküyor.
Normalde ; ciro artar yerli her daim pazar payý var yüzde 50-60 ihracatý var en son döviz artýsý tl olarak 29 milyon tl idi, kar 9 aylýk 29 milyon tl idi, ki þirkerin sermayesi 39 milyon tl, borç yok gibi, defter deðeri 7 tl, özsermaye yüksek.
Buna raðmen hisse neden çýkmýyor?
Ya 3 kalem bilançoda rahmani gelmezse diye ... biz bu filmi geçen sene gördük, hep bu 3 kalemden gol yedik, bu sefer çýtýr lotla çoban sopasýna sürünüyoz...
He birde buraya bekçi köpeði býrakmýþlar sabit 3-5 yýldýr burdaymýþ, gelene gidene havlýyor, bu þartlar altýnda bekleyin ki bu hisse çýksýn.
Ne diyim sizlere kolay gele.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla
)) açýklama gönderdi...

Yer Ýmleri