Hiç bir zaman hissem yok demedim ki! Ben uzuncuyum, örnek çok Erdemir, Tofas Oto, Bagfas, THY, Netaþ vb
KP 2 lira giriþ 7 çýkýþ ama 9’larý ýskaladým. Maksimumdan % 90 aþaðýdayým, yani hala hissem var.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tabii ki herkes kendi kazanmak ister, bundan doðalý yok. KY bazý hisselerde denizde damla, en irisinde havuzda kova dolusu kadar. Tabii gariplere pazarlanan abidik gubidiklerde daha fazlalara çýksa da onlarý konumuz dýþý sayarým.
Herkes kazanmak ister de; kazanmak için nereye kadar gideceði herkesin kendi naturasý. Kimi çalýþýr, kimi üç kaðýt açar, kimi adam bile vurur.
Burada konuþtuðumuz bu, çok etkilemese de , ki geçen yýlki hikayelerden etkilendiðimi itiraf etmiþtim, KY’nin kazanmak için hayalini, temennisini satmaya çalýþmasý hatta zaman zaman iþleri saptýrmasýdýr.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, yetkili kuruluþlar tarafýndan kiþilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alýnarak kiþiye özel sunulmaktadýr. Yatýrýmcýnýn mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.
Hocam baský 7 TL ve üzerinde var. Hisse 6.60 7.10 arasýna sýkýþtý. Þu an hastanediyim ama daha önceki analizimde detaylýca baktýðýmda bu haftayý da kapsamak sureti ile tam 3 hafta içinde yani Þubat 15 e kadar bu hisse primlenmesi gerekir. Bu fiyatlarda baskýdan çok hacim yok bir beklenti var sanki ve ne çok aþþaðý salýyor nede yukarý hareket ediyor. Kýsa zamanda inþallah yüz güldürecektir. Bende sürekli takipteyim kendi adýma hata yapmasýný bekliyorum. Hayýrlýsý olsun inþallah. Bol kazançlar.
2016 4.çeyrek bilanço hangi tarihte gelmiþti acaba.
Bu gün düþüþ için onay görüntüsü var bakalým uygulayacak mý .
Yer Ýmleri