Originally Posted by
Levo
Patronun haberi Yok diyorsunuz! Geriye doðru açýklanan bilançolara bakýn o bilançolarý da hissede operasyon yapanlar mý açýklýyor. Çeyrekler itibariyle kar zikzaklarýný da onlar mý yapýyor. Patron geçen sene 1.000.000 lot satýn aldý özel emirle sizce o gün mü aldý yoksa birileri onun için topladý mý? Kusura bakmayýn ama Nafi Bey bu tahtaya spek falan sokmaz Bulaþaný ve bulaþmak isteyeni de acayip döver bakýn geçmiþteki iþlemlere! Mesela niye bu dönem açýklamak için son gün olan 9 kasým ý bekledi? Düþünün!
Ben de Oyak marbaþ ekürisi 600k alýp kaðýttaki boþluðu aldýlar diye sevinmiþtim.
Bilanço sonrasý acele satýþlarý bana da arkadaþlarýn dýþ kapýnýn dýþ mandalý olduðunu düþündürttü.
Aslýnda çok daha düþük kütpo çeyrek karlarý için gazlama mý yapsaydýk? 
Artýk gazlama zamaný
"Kar süper bu ortamda olaðanüstü.
Cironun bir hayli aþaðýda olmasý bazý satýþlarýnýn faturalanmasýnýn 4. çeyreðe býrakýldýðýný düþündürüyor.
Ýhracatýn az olmasý 3. çeyrekteki kur oynaklýðý yüzünden müþterileri ile fiyatta anlaþamadýklarýný, artýk kur volatilitesi düþtüðü için bu satýþlarýn hýzla yerine geldiðini düþündürtüyor.
"
Keþke bu tarz kendi yazdýðý varsayýmlara kuvvetle inanan bir insan olabilseydim...
Yatýrým tavsiyesi deðildir, yazdýklarým þahsi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri