Hocam yanlış zarf atıyorsun. Ben bir gün hisselerimi satarsam istediğim yerden , görüntüsünü aynen yapıştırırım için rahat olsun. O zamsn ne olduğunu anlarsın 👍
Hocam yanlış zarf atıyorsun. Ben bir gün hisselerimi satarsam istediğim yerden , görüntüsünü aynen yapıştırırım için rahat olsun. O zamsn ne olduğunu anlarsın 👍
İnşaallah üstad,hisselerini istediğin fiyattan satabilirseniz, görüntüye gerek yok.Ama bu tahta çürük bunu bilmeniz gerek...az çok yıllardır analizlerimizi görüşlerimizi,uygun olan lisanla elimizden geldiğince anlatıyor, aktarıyorum,asla kimseye de zarf atmışlığım yoktur,hep ortaya konuşmuşumdur, patronlar hariç [emoji3]...neyse borsa zaten onumuzdeki bir dönem topal ördek misali olacak gibi duruyor.dikkatli olmakta fayda var herkağıt çıktığı yere geri gelme potansiyeli vardır. Ytd...!!! İyi haftasonları...
Hocam ben Kutpo’ya inandığım için girdim. Darbe öncesi aldım ve yükselişi yakaladım. Uygun bir yerden çıkıp 3-4 ay sonra tekrar aldım. Bu sefer de aşağı çakılışı yakaladım. Düştükçede topladım. Hisseye güveniyorum. O yüzdende kendi gücüm oranında hisseye ortak olmaya çalışıyorum. Borsa da bir çok batık şirket varken Kutpo gibi bir hissede olmak beni korkutmuyor. Mutlaka bir gün ekonomiler düzelip satışlar arttığın da fiyatlamasını yapacaktır. Tek bildiğim gerçek Kutpo’dan kar ederek ayrılmak.
Yer İmleri