Kademeler týrý výrý. Ýstediði gibi yön veriyorlar tahtaya. Biri sahneye çýktýðýnda kýlýçlarý çekiyorlar zaten. O yüzden kimse yaklaþamýyor tahtaya. Kendileri isteyecek o zaman koparýz.
Kademeler týrý výrý. Ýstediði gibi yön veriyorlar tahtaya. Biri sahneye çýktýðýnda kýlýçlarý çekiyorlar zaten. O yüzden kimse yaklaþamýyor tahtaya. Kendileri isteyecek o zaman koparýz.
Bu baskiyi yapan para kazaniyor mu?
Bu baskiyi yapanlara tahtayi dingonun ahiri gibi yapanlara gozunu kapiyan yonetim itibar kazaniyor mu?
Yaziklar olsun
Itibar guvenilirlik olmadiktan sonra katin yatin otellerin olsun
Sirketin omru kurumsal olmadiktan sonra isguzar patronun omru kadar olur
Tahtaya ne kadar aracý kurum var girip çýkýyor. Darmadaðýn bir daðýlým var. Sanýrsýn bir odaya toplanmýþ 10 kiþi kendi aralarýnda alým satým yapýyor!!!
15000 giderken de guldurmedin
Kar satisi 1000-2000 duserken de
Allah da alavere dalavere yapip garibani uzenleri uzsun..
Kazandiklari her kurusu tedavisi olmayan hastaliklar ilac ve dr parasi yapsin...Hastaligin verdigi her aci da yaptiklari aklina gelsin.Bunlari artarak yasayip gec olsun ( Amin)
Ahh paydaþlar yazýn twitterna adamýn iþte erkan güral adam böbürlenip duruyor hesabýnda bozun fiyakasýný..
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandýr KUTPO da pozisyon almamýþtým. 1 yýl önce bir tatlý kar yazmýþtým . Baktým deðerlemeler uygun ve iskontolu , karlýlýk ve F/K oranlarýda güzel, bir bulaþayým dedim , 4.20 seviyesi taban oluþturmuþ gibi gözüküyor... Buralarda taban formasyonu sonrasý , olumlu bir bilanço ile yukarý yönlü yükseliþ potansiyeli taþýdýðýný düþünüyorum... birileri koymuþ 7000 tane falan satýþa , bende cart cart çizdim 22.000 tane aldým bugün attým kenara ... Þimdi yapýcý bakalým bu aldýðým pozisyona göz koyup aþaðý çekmeye kalkacakmý göreceðiz , bu tip denemelerde ona yeni sürprizler yaparým bende![]()
tüm Kutpo yatýrýcýmcýlarýna hayýrlý olmasý temennilerimle.....
yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yer Ýmleri