Kutpo gerçekten yatýrýmcýsýný feci þekilde terse getiren bir hisse. Bu hissede pozisyon almak için çok düþünmek gerekiyor. Þayet þansýnýz varsa operasyonun baþýnda alýp yukarý harekete takýlýr bir yere kadar bekler para kazanýr çýkarsýnýz. Bunun tam tersi operasyonun sonuna yakalanýr düþtükçe mallanýr iseniz de yýllarýnýz heba olur. Sn kutupbaþý’nýn dediði gibi karar vermek bu noktada çok önemli. Ben inat ile beklemeyi tercih ettim ve çok ciddi zarardayým. Þayet önceden belirli bir zararý kabul edip çýksaydým çok daha karlý olacaktým. Maalesef yapamadým. Hisse 2,5 yýl önce hareketini yaptý ve iþini bitirdi. Mal ky ya yýkýldý. Geçen süre içindede aþaðýdan malý alýnmaya çalýþýldý. Hissenin 4,2 TL ye kadar düþmesinin nedenini ne teknik nede temel açýklamasý bana göre yok. Birileri çýkýp bunu bu nedenlerden birine baðlayabilir. Þirketin yapýsý güçlü. Patron bikançoya istediði gibi yön veriyor. Bu konuda üstlerine yok. Tahta ciddi anlamda kontrol altýnda. Buda gayet normal. Bu kadar sýð.bir hissede tahtayý kontrol etmek ve istediðinde düðmeye basmak gayet kolay. Ýstediklerinde hisseyi istedikleri fiyata getirebilecek güç ellerinde. Bunu ne zaman yapacaklarý onlara baðlý. 70 bin endekste 9,4 TL olan hissenin 120 bin endekste 5 TL olmasý bunun kanýtý. Kutpo’da iþin özü çorbayý içmek için beklemekten baþka çare yok. Beklerken neyi kaçýrdýðýný ve kaybettiðini hesap etmek herkesin kendine düþüyor. Ben bundan çok zarsr ettim. Bu zararýda burdan çýkarmakta ýsrar ettiðim ve edeceðim için nöbete sonuna kadar devam edeceðim. Fýrsat buldukçada mallanýyorum. En azýndan dünyanýn en büyük porselen üreticisinin ortaðýyým😀. Maðazalarýný gezerken müþteri deðil ortaðýyým gibi geziyorum.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri