https://m.sabah.com.tr/ekonomi/2020/...e-kaydirdi/amp
"Avrupa ve ABD büyük montanlý bir üretim istediðinde Çin'den sonra baþvuracaðý ilk ülke Türkiye. Böyle de oldu. Sipariþler hýzla Türkiye'ye kayýyor. Hatta fuarda Fransýz bir þirket stoklarýmýzýn tamamýný almak istediklerini söyledi" ifadelerini kullandý.
----//^/
Ayrýca önceki yazýlarýmda bu þirketin Nusret e mal satmasý Nusretle çalýþmasý gerektiðini yazmýþtým. Sanýrým yazýlarým iyi takip edilip dinlenmiþ.
---////
NUSRET'ÝN TUZU DA MARKA OLUYOR
Etlerin üzerine tuz atma hareketiyle (saltbea) dünyaca ünlü hale gelen Türk kasap ve þef Nusret'in tuzu da marka oluyor. Sema Güal Sürmeli, Kütahya Porselen olarak Nusret'in tuzluklarýný tasarladýklarýný kýsa süre içinde tuzlarýn da market raflarýnda satýlmaya baþlanacaðýný söyledi. Sürmeli, "Tuzluklarýn üzerinde Nusret yazmayacak ama siyah ve þýk bir tasarýmla rafta olacak" ifadelerini kullandý.
Þirket, Naturacream, Meitterteich 1400 ve Kütahya Porselen Gastronomi stantlarýyla katýldýðý fuarda Aura ve Ayla koleksiyonlarýný sergiledi.
---///
Nusret , Türkiyenin Dünya ya gýda yemek turizm de açýlan penceresi. Nusret ile birlikte , Kütahya Porselen markasý nda iyice bilinecektir.
Þu an bu þirket istediðim çizgiye gelmiþ. Arge, vizyon, büyüme vs iyi yönetiliyor. Belli ki þirkette vizyoner akýllar oluþmuþ.
Eðer ki bilançolar da rahmani hakkani gelirse cidden uzun yatýrýmcý olunur.
Bu þirketin tek handikapý bilanço. Orda 2 kalem; Satýþ gideri ve Yönetim gideri. Hep kar bu 2 kalemden eriyor ne hikmetse. Eðer ki kar patlamasý yapar, bu da Satýþ gideri ve yönetim giderinden kar erimez, rahmani görürsem kýpraþmadan beklerim))) yok yine kar ý , bu 2 kalemden erir, Alicengiz olursa vurkaç en doðrusu. Sonra poponuzdan donu çekip alýyo speði.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri