Biraz action gösterse artýk. Neþemizi bulsak [emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Biraz action gösterse artýk. Neþemizi bulsak [emoji1]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Vay be daha dün gibi..
ALKA mý KUTPO mu alsam dediðimde kasým ayýydý. Alma 1.55 KUTPO 8.17 idi..
Bugün baktým da alma 5.25 hatta temettü felan 6 larý görmüþ say
Kutpo 6.17
%20 zararla vedalaþtý m kutpoyla.. Alma alaydim %400 kar edecekken..
Ne bu þimdi.. kýsmet mi Allah ýn takdiri mi
Aptallýk mi salaklik mý
Aslinda ciktigin hisseye donup bakmamak lazim. Ben de zamaninda 8.7 ortalama ile alip bir suru zararla cikmistim. Sonra 7nin altina dustu diye tekrar aldim dayanamayip.. durum ortada... bi daha cikabilirsem bu hisseyi kara listeme alacam.. bakalim, kismet...
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paylaþtýðým herþey kendi hayal ürünüm olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
KUTPO yatrýmcýsýný 12 aylýk ve 3 aylýk bilançosu ile çok güzel ters köþe yaptý. Tahta sahibi de bunu çok güzel kullanýp borsa rekorlar kýrarken hisseyi çok güzel aþaðýya bastý. Dökülen döküldü. Kalanlar ise ciddi zarar ettiler. Önümüzde 6 aylýk bilanço beklentisi kaldý. Þayet þirkette iþler kötü gitmiyor ise ve 6 aylýklarda normal þartlar da satýþlarýnýn artýþ göstermesi ile iyi bir kar gelme olasýlýðý yüksek. Bunun kokusunu önceden alýrlar ise borsa geride gelse bu hisseyi alýp yukarýlara taþýyacaklardýr. 6 aylýk bilanço bu açýdan önemli. Bilançonun durumuna göre hisse yönünü tayin edecektir. Geriye sadece sabýr kalýyor. ytd.
12 aylýk bilanço sonrasý yabancý takasý % 12,34 lere gerilerken, 3 aylýk bilanço da çok daha aþaðýlara düþmemize raðmen yabancý takasý yüzde 14,54 lerde duraksadý. Buradan yukarýlara doðru yabancý takasý artýkça hissenin yönü de artýþ gösterecektir.
Bende çok umutluydum ama bize trede yapmaktan baþka çare býrakmadý sanki. Asla Y.T.D.
https://i.hizliresim.com/pWv9vn.png
Kazancýnýz bol Mutluluðunuz daim olsun.
Yer Ýmleri