Originally Posted by
cobra
Sn KUTPO yatýrýmcýlarý Aralýk ayýnda endeks 75 ýken 6.60 mly. 12 aylýk karýný 50 bekledýyým KUTPO yu aldým 8.15 gýttý cok ýnandým ve satmadým fakat gorunký býr malýye býlancosu býzý ne hale dusurdu. Bugun býzzat sýrketý aradým bu kotu býlanconun sebebýný sordum.Almýs oldugum cevabý sýz yatýrýmcýlarla paylasýyorum. Býlancomýzun kotu oldugunu nerden býlýyorsunuz býz mevzuat geregý malýyeye o sekýlde býldýrmek zorundayýz,fabrýkamýz ful calýsýyor, ýslerýmýz ýyý lutfen normal normal býlancoyu bekleyýn.Yt.tavsýyesý deyýldýr. Saygýlar
Sent from my E5603 using
hisse.net mobile app
iþte bu farký biz anlayamýyoruz....vergi dairesine baþka spk ya baþka bilanço kendimi bildim bileli anlamadýðým bir konu...dün karelde buna benzer bir olay oldu...vergi dairesine zarar dün de spk ya kar bildirdiler hisse dün %10 prim yaptý....demek istediðim zararýna satýþ yapýlmasý taraftarý deðilim ve bende senin gibi spk karýnýn beklenmesi gerektiðini düþünüyorum...sýrf bu beklenti için bile olsa hisse bence alýnabilir....
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri