Originally Posted by
ssregitoss
gücü satin alman için uptrend olmasý gerek. Basit ortalamalar sýralý olmasi gerek.yani 5 günlük 20 günlük 50 günlük ve 200 günlük yukari ve siralý olmasý gerek.hissenin geçmiþine bakarsan bu þartlari saðladýðýnda iyi karlar birakmýþ.tabi bu temel olarak desteklendiðinde tadýndan yenmiyor.siz þu anda zayýf ý satýn aldýnýz.bilanco gelmeden belki 8 tl yi bulabilir.ama bu sizi tatmin eder mi?ben bilanço yu beklemeyi tercih ederim.senden kaybým %5 olur belki ama kendimi garantiye almýþ olurum.senin alým noktandaki risk ile benimki arasýnda daðlar kadar fark olacaktýr.
siz bilançoyu görünceye kadar ve gördükten sonra acaba size daha çýkacak marj kalacak mý ??? neyse biz iþimize bakalým...önümüzdeki hafta bakalým kutpo nasýl davranacak ?? acaba zayýf olduðunu mu gösterecek yoksa güçlü olduðunu mu ??
ben bu hissenin hem tekniðine güvendim ki tekniðe göre olumluya dönüþ var bu yüzden de risk minimuma yakýn olarak görüyorum hem de temeline güveniyorum....içimden bir his þirket kar açýklayacak diyor...
bir kaç gün önce karel de de böyle bir durum vardý açýkçasý girmeyi düþünüyordum ama iþlerimin yoðunluðundan unuttum....o vakit risk almak istiyordum ama kýsmet olmadý...bilançosu iki gün önce geldiðinde kar açýklamýþ ve %14 lük primi gördü...gün sonunda net %10 çýkmýþtý...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri