Originally Posted by
temelreisim
Keko dostum, hisseye enerji vermiþsin))) Orge den çýkan para buraya mý geliyor yoksa))) dostum ben otokardayým lakin eski göz aðrýmýz, çok çektirdi bu hisse. Son vergi dairesi tam bir hüsrandý . Patronlar vicdanlý olsa, þirket gerçekleri ortada, umarým kazanýrsýnýz. Lakin , umarým bu bilanço hakkaniyetli gelir. O kadar ciro satýþ, vergi dairesi zarar gibi bir durum. Muhasebeci deðilim pek anlamam ama, normal yýllýk kar 45-50 milyon bekliyorduk, mevcut durum beni ürküttü . Umarým kalanlar kazanýr. Þirket ve çalýþmalar muazzam yeter ki patronlar vicdanlý olsun. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
çok doðru söylüyorsun dostum...bence bu vergi dairesi bilançosu ile spk bilançosu gibi iki baþlýlýk kaldýrýlmalý...biz ky larýn kafasý acayip karýþýyor.....vergi dairesi bilançosunu biraz inceledim ama açýkçasý pek bir þey anlamadým...bir tek cironun rekor kýrdýðýný gördüm...bir þeyin iyi mi kötü mü olduðunu bilmemiz için öncekiler ile karþýlaþtýrmamýz gerekiyor...
iþte bu durumda vergi dairsi bilançosunu spk nýn ki ile karþýlaþtýramýyoruz...çünkü deðiþen ve farklý gösteren çok kalem var...bu iþlerden tam anlamý ile anlayabilmemiz için muhasebeci olmamýz lazým ki borsa yatýrýmcýsýnýn bir çoðu bu iþlerden anlamýyor....anlamadýðý için de zararý gördüðü anda satýyor....
benim mantýðým bu rekor cirodan zarar çýkmasýný kabul etmiyor dostlar...teknik de olumlu iken ve mantýðýmý da dinleyince benim için alým yapmak çok zor olmadý...gerçi çýktýðým hisseler agresif olarak çýkýþ yapýyorlar ama yapacak da bir þey yok...kýsmet diyelim buna...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri