Valla...Benim niyetim hatta arzuladýðým þey, bu baþlýðýn insanlar iþten geldikten sonra çayýný kahvesini yudumlarken zevk alacaklarý, bilgi edinebilecekleri (ki kendi adýma söylüyorum burada yazdýklarým en az 50 yerden okuyup ta sentezlediðim þeyler, doðrudur ya da yanlýþtýr hiç farketmez sonuçta ciddi bir emek var ve asla osuruktan þeyler deðil, ha keza TRENDHOUND'un yazdýklarý) bir mekan oluþturmak...
Dün de yazdýðým gibi halâ ve halâ burada yazýlan jeoekonomik parametrelerin HALKB ile ilgi ve alakasýný bile çözememiþ, her þeyi ekranlardaki rakamlarla ve açýklamalarla yorumlamaya çalýþan, taktik ve stratejiden bihaber, yarý robot, zombivari bir nesil...Adamlarýn asýl hedefi bu zaten...Ha, senin gibi bu baþlýðýn en entelektüel yazarýn da bile bu bilinci oluþturamamýþ olduðumu gözlemlemekteyim...Esasýnda bu derdimi meramýmý anlatamama özürü her zaman vardý bende, demek ki yaþlandýkça iyice artýyor; suç kimsenin deðil...
Gelmiþ, hiç bir indikatör içermeyen grafik açmýþ, sanki o çizdiði þeyleri ilk defa kendisi görüyormuþ gibi...
*
Bence siz bol bol grafik ve gün içi pastalarla devam edin abi...Ben 3-5 fýrýn ekmek yiyeyim de öyle geleyim...
Yer Ýmleri