Senin gibi köylulere yer yok b
Senin gibi köylulere yer yok b
Bekleyin para nicin kazanilir zamaný satýn almak icin mal.gibi 21 sene bekleyenler ne kazandi . Omurden giden gitti . Sabir zaman askerin olsun bunlar fakir tesellisi . Devam edin . Beni baglayan birsey yok . Sabah aksam graf atan biri vardi kayboldu . Bu isler oyle olmuyor.
Kagit 6 lira iken dedim ayrica dusunce degl. Zugurt tesellisi isleri birakin .
KAP: Bugün çeþitli medya kuruluþlarý tarafýndan kamuoyuna aktarýlan ve Þirketimizle iliþkilendirilen Dorad Doðal Gaz santraline iliþkin çýkan haberlere dair, Sermaye Piyasasý Kurulunun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliði" nin, "Haber ve söylentilerin doðrulanmasý" baþlýklý 9.maddesine istinaden, Þirketimiz tarafýndan açýklama yapýlmasý zaruriyeti doðmuþtur. Bu kapsamda 24.05.2024 tarihli özel durum açýklamamýzý ve yatýrýmcýlarýmýz baþta olmak üzere tüm paydaþlarýmýzý gözeterek, Ýsrail'deki iþtirak paylarýmýzýn ve Dorad Doðal Gaz santralinin portföyümüzden çýkartýlmasý üzerine çalýþmalarýmýzý sürdürdüðümüzü bildirmek isteriz. Geliþmeleri eksiksiz ve zamanýnda kamuoyu ile paylaþacaðýz.
Ýþbu açýklamamýzýn Ýngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açýklama metinlerinde herhangi bir farklýlýk olmasý durumunda, Türkçe açýklama esas kabul edilecektir.
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Bence cok bos yapmis. Bu "cok okumus tayfa", rakamlara bakarak herseyi anlayabildigini saniyor. Sahip faktorunu gozardi ediyor. Bu sirket halka arz edildiginden beri yatirimcisini surunduruyor. Yusuf Hoca hala "Yok su kadar kar acikladi, yok teknigi bilmem ne, yok sermayesi soyle oldu" masallariyla KY yi avutuyor. Kasitli mi yapiyor, tecrubesizliginden mi bilmiyorum. Ama serrmaye piyasalari prof u olmus birisine de "Bilmedigi icin boyle diyor" demek cok ayip olur. Kasitli yapiyor desek daha da agir. En iyisi herkes kendi kararini kendisi versin. Sadece bu uyuz hisse degil, butun hisseler icin sahiplerinin gecmisteki davranislarini dikkate alarak karar versin herkes.
Rasgele....
PS: Palaa semsiyeyi acinca kimsenin titrine bakmiyor, herkese ayni muameleyi yapiyor. Bu prof mus, bu docentmis vs diye ayirt etmiyor. Bu da aklimizda bulunsun.![]()
Yer Ýmleri