258 den 5/1 gitmiþ eldekinin. kalanlarý da yazdým çeþitli fiyatlardan ama zor gibi bugün. genel kurul konuþulsa bence hareketlenecekte..
258 den 5/1 gitmiþ eldekinin. kalanlarý da yazdým çeþitli fiyatlardan ama zor gibi bugün. genel kurul konuþulsa bence hareketlenecekte..
Genel kurul biraz daha uzarsa tahtadan senet toplama savaþý devam edebilir. Benim krdmr hisse yatýrýmcýsý olarak üzüldüðüm konu kardemiri yoktan var eden pýrýl pýrýl fabrika yapan Güleç ve Yolbulan ailelerinin arasýný açma çabalarý var ve bu zihniyette þu an için baþarmýþ gözükmektedir.Iki ailenin arasýna nifak tohumu serpenler Karabukun ve kardemirin düþmanlarýdýr. Temennim o ki yönetim düzeni bozulmasýn karabükü ve kardemiri sevenler tüm yatýrýmlarýni Karabük e yapan Kamil Güleç ailesi ve Demir Celik sektörünün duayeni Mutullah Yolbulan ailesinin arkasýnda durup ortak noktanin bulunmasinda katký saðlayacak giriþimlerde bulunurlar .iki ailede kardemirin olmazsa olmazidir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bravo sn mancinik. D Hissesi 1.10 larda iken , sektörden ve döviz kurlarýndan kaynakli zarar nedeniyle yerel basin tarafýndan boy boy manþet atýldi..Kardemir þu kadar zarar etti diye..6 aylýktaki karý kimi pas geçti, kimi küçük bir manþet..
Ortaklara haksýz rekabetden dava açildý.. Hýrsýz dendi..Oysa onlar elini taþýn altina sokarak bu günlere getirdi kardemiri.
Kendileri hisse alýp satarken ortaklar teminata hisse vererek ray fabrikasini tamamladýlar..
Þu anda görüyoruz. Hepsi sus pus oldu..Yönetim devam etsinde istikrar bozulmasýn diye..
Ýþte böyle.. önce eþeði kaybedip, bulunca sevinen bir muhalefet var maalesef..
ben sattým çýktým bu sefer 3-5 kademe düþünce almayacaðým. çýkarsa da yolu açýk olsun benden alan da kazansýn.
zararla mý çýktýnýz siz de .
arada takýldýk kaldýk.
Yer Ýmleri