Ben artmaz demedim artmaya bilir dedim ama bizimkilerden değil fed den dolayı böyle düşünüyorum adamlar bir faiz indirdi bizde ortam ne kadar bozuk ama dolar tınlamıyor demekki para basmaya fln başlasalar dolar böyle kalcak böyle kalmayıp her sene enflasyon kadar artsa bence daha iyi sonra bütün senelerin acısını çıkartıyor 3 den 7 ye haliyle turkiyeyi sallıyor böyle olunca
Vergi kacirmak ve vergiden kacinmak arasindaki farki ogrenmemiz lazim once..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Varlık barışı kapsamında vergi kolaylığından faydalanabileceginiz yatırımlarımız, yurtdışında olup devletin haberdar olmadığı yatırımlar. Isyatirim ve Türkiye'de kurulu yatırım aracı kurumları ve bankalar devlet kurumlarını üzerinizdeki (yurtiçi ve yurtdışı) yatırımlara dair bilgilendirir..
Saygılarımla
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Şimdi diyelim hem ticari hem bireysel hesabın var. Bireyselden tr deki bir aracı kurum ile yurtdışı işlemi yapıyorsun. Gib deki 7186 kanunun 2. Bölümünde bunları defter kayıtlarına isletirsen yüzde 1 vergi verirsin, Beyan tarihindeki döviz ve kagidin alış değeri kayıt altına alınır demiş.
Sayin dudu özellikle sizi takip ediyorum ama vergi konusu benim için 2. Plânda maalesef çünkü önceliğim kazanmak şuan sadece kazanmayı düşünüyorum kazanayım vergimide veririm hiç sorun yok tupras ereğli çok iyi ama baktım dolar bazlı hicbir getiri yok sadece 2 tanesinde var 1.hektas 2 egeen bist te sadece bunlarda bekleyebilirim
bir kaç yazı öncede yazdım 2011 'de tupras 32.5 dolarmış şimdi ben vergi vermemek için neden tuprasta bekliyim daha niceleri vardır 8 senede hiç mi artmaz hisse turkiyenin 1 numarası birde![]()
Yer İmleri